#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baktı mancininin sakasi yok her an gonderilme ihtimaliyle yasayarak popo korkusundan calismalara baslamis. Meyvesinide aliyor. Dünde baya iyiydi.

Güçleniyor, güçlendikçe güzelleşiyor. Uşak doğru yolda Aferin ;)

:)

Çolak her sene böyle yapıyor.Onun tek sorunu istikrar.Yoksa yeteneğine laf eden yok.Çalış,çalış.çalış.Başka yolu yok başarılı olmanın.

Sevmediğim tek özelliği orta sahanın ortasında gereksiz bir biçimde kaptırdığı toplar.Bunun örneklerini çok yaşadık.Ya golü yedik ya da rakip yakım topçuları kabiliyetsizlikten pozisyıonları gole çeviremediler.Bunu aşman lazım adamım...

Wesley in hic bir lobbisi yok, adam Sampionlar Ligi kazanmis, Fatih Terim gittikten sonra her mac yaklasik bir gol atmis, ve sen hala adami begenmiyorsun, ozaman biz napak ? Son mac adam zaten cildirdi kimse pas vermiyor diye, Selcuk efendi forvetlere bile pas atmadi, cünkü kanki burak yoktu diye, o yüzden paslar hemen hemen geriye gitti.

Adamin ne kazandigi takima birsey kazandirmiyor. Fatih Terim´in döneminde 4 golatti, assistler verdi.

Fatih Terim gittikten sonrada 7 gol atmis. Fazla degisen birsey yok.

Ben begenmiyorum demiyorum. Ama herkeze ana avrat düz geciliyor, hele türk oyunculara. Ama Sneijder´e gelince. Yok onu anlayan yok, pas verebilecegi oyuncu yok. Hatta dünkü gibi iyi oynarlarsa rakip takim kücümseniyor ki ayni takima karsi Wesley Sneijder dogru dürüst birsey yapmadi. Adam sirf pas atmakla ünlü olmus olsaydi kariyeri coktan bitmisdi. Wesley Sneijder´i özel yapan o kadar cok özelligi varken siz onu pas atmasina bakiyorsunuz. Fizik gücü geldiginden beri yerlerde. Dar alanda topu saklama hatta ve hatta kivrak ve seri hareketlerle calim atma özelligi hic kalmadi.

Wesley Sneijder´in bizde yaptigi is, forvetlerin arkasinda pusuda bekleyip yeri geldiginde ceza sahasina girip gol atmaya calismak.

Emre kiymete bindi maalesef, Salih ve Ceyhun gibilerini görünce insan Emre oynasın diyor. Adam en azından topa atom bombası gibi bakmıyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

emreye çok kızarım ederim ama dün mükemmel top oynadı sezon ve kamp başları hep çok iyi ama sonra hep düşüyor performansı....

Yetenekli olduğu kadar birazda akıllı olsa şuanda el üstünde tutulur.Böyle arada 1 maç 2 maç kıpırdanmakla olmaz bu iş.Süreklilik sağlaması lazım bu sadece emre için değil türk futbolcuların genel sorunu bu.

2 tane güzel söz söylendimi kendimizi oldu bittiye getiriyoruz.Emre bunu aşabilirse büyük oyuncu olur.

hep aynı senaryoyu izliyoruz emre çolak için.bir kupa maçında ya da lig maçında çıkıyor faydalı oynuyor diyorsun ki olacak galiba bu çocuk sonra hoop başa dönmüş aynı futbol zekasından ve fizikten yoksun bir oyun.umudu kesiyorsun,olmayacak diyorsun,vakit kaybı, aradan 10 maç geçiyor yine nispeten iyi oynadığı bir maçta izliyoruz sonra tekrardan o keskin kopuş.olacak oyuncu yıllarca bu kadar çalkalanmaz. bir noktada o eşiği atlar ve geri dönmez.emre'nin hikayesi baştan aşağı bu geri dönüşlerden oluşuyorsa bundan sonrası içinde çok farklı bir senaryonun ortaya çıkacağını düşünmüyorum.aydın yılmaz'ın(geçmiş olsun) bir değişik versiyonu olarak kalacaktır.

Emre kiymete bindi maalesef, Salih ve Ceyhun gibilerini görünce insan Emre oynasın diyor. Adam en azından topa atom bombası gibi bakmıyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

alakası yok. emre gayet iyi oynadı bu oyununu sürdürsün milli takımın 10 numarası olur rahatlıkla. emre eğer istikrarlı olsa salih uçandan da hakan çalhanoğlundanda daha teknik önü çok açık. emrenin teksorunu istikrar. ve ceyhun da gayet başarılı neden beğenmedin anlamadım

2 maçtır gayet iyi oynuyor ama tipik çolak gibi istikrarsız mı devam edecek yoksa üstüne koyabilecek mi asıl mesele bu.

Bu gün patlama beklediğim aslan parçası.Ezbere yapılan eleştirilere inşallah kulak asmıyordur çünkü 2006 yılındaki 5-2 kazandığımız Mlada Boleslav maçından hemen sonraki gün bile Arda'ya yapılan olumsuz eleştirilere şahit oldum umarım yapıcı olan eleştirilere kulak asarsın.

hep aynı senaryoyu izliyoruz emre çolak için.bir kupa maçında ya da lig maçında çıkıyor faydalı oynuyor diyorsun ki olacak galiba bu çocuk sonra hoop başa dönmüş aynı futbol zekasından ve fizikten yoksun bir oyun.umudu kesiyorsun,olmayacak diyorsun,vakit kaybı, aradan 10 maç geçiyor yine nispeten iyi oynadığı bir maçta izliyoruz sonra tekrardan o keskin kopuş.olacak oyuncu yıllarca bu kadar çalkalanmaz. bir noktada o eşiği atlar ve geri dönmez.emre'nin hikayesi baştan aşağı bu geri dönüşlerden oluşuyorsa bundan sonrası içinde çok farklı bir senaryonun ortaya çıkacağını düşünmüyorum.aydın yılmaz'ın(geçmiş olsun) bir değişik versiyonu olarak kalacaktır.

bu sefer değişecek senaryo

Her oyuncu büyük oyuncu olcak diye bir şey yok, Emre de lig maçlarını yarısında iyi oynasa, alt yapılan gelen bir oyuncu olarak yeter.

Son maçlarda çok iyi performans sergiliyor ve bugün oynayacaktır.Melo'nun gol pasını da o verecek bugün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt