#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi

sen oynamışın kafanda maçı

sana mutlu pazarlar

images

Bence Emre çoğu zaman oynadığı gibi oynuyor son maçlarda da.Sadece Mancini Ceyhun'u filan oynattığından Emre daha iyiymiş gibi geliyor gözümüze.Yoksa Emre her zamanki performansından çok da farklı bir oyun koymuyor ortaya.Kaliteli bir Türk yedek bence Emre.Sadece fiziğini biraz daha geliştirmeli ve tabi oyun görüşünü de.

Emre yine oynicak yine süper oynicak. Ben o ışıgı gördüm. artık öyle topu alim etrafımda dönim 2 çalım atim süper pas verim peşinde kosmuyor.

Basit oynamaya çalısıyor. Tek topla çıkıyor mümkün oldugunca. Basit oynadıkçada parlıyor. yetenekleri ortaya çıkıyor.

Cruyfun dediği gibi futbol aslında çok basit bir oyun zorlaşdıran insanlar die.

Emre GS ın vazgeçilmezi olma yolunda ilerliyor.

Emre yine oynicak yine süper oynicak. Ben o ışıgı gördüm. artık öyle topu alim etrafımda dönim 2 çalım atim süper pas verim peşinde kosmuyor.

Basit oynamaya çalısıyor. Tek topla çıkıyor mümkün oldugunca. Basit oynadıkçada parlıyor. yetenekleri ortaya çıkıyor.

Cruyfun dediği gibi futbol aslında çok basit bir oyun zorlaşdıran insanlar die.

Emre GS ın vazgeçilmezi olma yolunda ilerliyor.

sneijder gibi basit oynamayı denese aslında , sneijder'i arada dinlendirebiliriz.

Hızlı dönüş becerisi onu diğer oyunculardan farklı kılıyor. Buna bir de hızlı düşünüp topu ayağından çıkarmayı da eklerse süper bir oyuncu olur. Yapacağı tek şey hızlı oynamak. Bu konuda sneijder gibi üstad dan birşeyler kapmalı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göndersek bi dert, oynatsak bi dert. Artik tüm kafasini profesyonellige versede müthis bir topcu olsa keske.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Aslinda onu Amrabat gibi Ispanya'ya yollamak lazim.

Ispanyol futbol ona yakişir, fiziksel az daha çok pas'la oynaliyor futbol. Kendisini geliştirirse takima geri döner, olamazsa Ispanyol kulübe satariz kurtuluruz ondan.

Win-win situation.

Süper olmasına gerek yok, diğer kulüplerinin 11 oyuncularına bakınca çok çok iyi.

Bunu Almanya da Mainz'a versek mesela, cok iyi gelisir.

Kendisine ciddi sekilde haksizlik yapiliyor.

Son bir kac mactir gercekten cok cok iyi oynuyor.

Sinirlama oldugu ülke de cok iyi yedek olur ve ayrica potansiyel var cocukta. Genc oyuncularda inisli cikisli performans cok normal birsey. Sadece bu ülke de bunu kabul etmek istemeyen taraftarimiz var.

Lazim oldugunda 11 de oynar.

Sinirlama oldugu ülke de cok iyi yedek olur ve ayrica potansiyel var cocukta. Genc oyuncularda inisli cikisli performans cok normal birsey. Sadece bu ülke de bunu kabul etmek istemeyen taraftarimiz var.

Gerçekten son birkaç maçtır faydalı oynuyor.

Kesinlikle katılıyorum.Eleştirenlerin çoğu aynı cümle kalıplarını kullandıklarından ezbere eleştirdikleri anlaşılıyor zaten.Emre galiba kendisine Sneijder'i örnek almaya başladı ki oynadığı oyun onu anımsatmaya başladı özellikle uzun pas konusunda galiba çalıştırılıyor Sneijder tarafından.

Kupa maclarinda falan epey verimli oynuyordu ama bugün yine eskilere döndü. Ergen ergen hareketlerle 0 verimle oynadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt