#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son dakikada umuta o pası atabilse ilerleme var diyecemde yok arkadaş beyin gelişimi yok çocukta

Son 10 dakika kala 2-0'lık maça girdi,toplada 3 kere buluşmuştur-neyini eleştiriyon-3. golü Emre atsa ne olcak?,he diyip geçin işte.

Galatasaray taraftarinin liseli veya yeni mezun kismi altyapidan cikan oyunculari kiskaniyor herhalde.Ardaya da benzer seyler yapildi bu cocugu da her firsatta asmak icin firsat kollayanlar var.Baska bi aciklamasi yok bunun .

Galatasaray taraftarinin liseli veya yeni mezun kismi altyapidan cikan oyunculari kiskaniyor herhalde.Ardaya da benzer seyler yapildi bu cocugu da her firsatta asmak icin firsat kollayanlar var.Baska bi aciklamasi yok bunun .

Saçma bir benzetme. Arda'yı severdim savunurdum Emre'yi sevemedim. Çünkü istikrarsız ve oyun zekası yok ve geliştiremiyor. Hep 3 maç iyi 10 maç kötü. Olmaz böyle.

Bugün için yorum yapmak doğru olmaz diye düşünüyorum.

Tapatalk

bencede az oynadi, ama bir pozisyonda yine calimi secti, pas atacak iken, bunlari birakmali, kendisi icin daha hayirli dir

İstikrarsız.Önceden deli olurdum ama şimdi düşününce harbiden iş görecek yedek.

Bu cocuktan birsey olmaz.. Ara sira parlasa bile özüne cabuk dönüyor!

En azından Selçuk gibi geriye oynamıyor,dikine oynamaya çalışıyor.

En azından Selçuk gibi geriye oynamıyor,dikine oynamaya çalışıyor.

Güldürmedi. Dikine mi oynamaya çalışıyor? Maç boyunca en az 5 tane pası atmayıp kendi çevresinde döndükten atağı yavaşlattıktan sonra topı yataya oynadığını göremedin herhalde.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi ekseni etrafında dönmeye bu kadar meraklı bir futbolcu yoktur dünyada. Bu adam uyurken de döne döne uyuyordur

Güldürmedi. Dikine mi oynamaya çalışıyor? Maç boyunca en az 5 tane pası atmayıp kendi çevresinde döndükten atağı yavaşlattıktan sonra topı yataya oynadığını göremedin herhalde.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç için demedim.Oynadığı son 4-5 maçtır takip ediyorum.Selçuk'tan daha dikine oynuyor şu anda bu kesin.

Boşuna demiyoruz 1 maç iyi 10 maç kötü. Topu gereğinden fazla ayağında tutuyor, oyunun yönünü değiştiremiyor. Çok basit hatalar yapmaya devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt