yücel tuncel
Kırmızı Üye
- 3 Eylül 2012
- 2.133
- 1
- 858
İlk yarıda Umut ile çok iyi paslaşmaları vardı.Ancak ikiside ikili mücadele pek girmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maç için demedim.Oynadığı son 4-5 maçtır takip ediyorum.Selçuk'tan daha dikine oynuyor şu anda bu kesin.
Maca kaptan mi cikti Lil' Messi?
Maçın sadece son 20 dakikasına bakabildim ve o 20 dakikalık bölümden aklımda kalan tek şey bu Çolak'ın kendi ekseni etrafında dönmeleri. Bir oyuncu bu kadar mı yavaşlatır oyunu arkadaş, tekte oynasana şu topu, ne geri çekme meraklısıymışsın anlamadım ki ben seni. Şunun yüzünden hiçbir atak olgunlaşamadı. Arada bir iyi maçlar oynayabilir ama olmayacak galiba bu çocuk. Ben ümidi kestim açıkçası.
Selcuk bu yaşlarda hatırlıyormusun bilmemde. Emre onun yanında zidane gibi dururdu resmen. Oyun görüşü ve okuması sonradan gelişdi
Az çok hatırlıyorum Manisa'daki halini. Pasları ve şutlarıyla etkili oluyordu genelde. Mondragon'a frikikten gol atan tek oyuncudur yanlış hatırlamıyorsam. Ha tabiki patlamayı yapışı 26-27 yaşları. Ama tarz olarak Emre ile pek kıyaslamamak lazım, çünkü mevki olarak da esasında farklı bölgelerin oyuncuları.
Emre de teknik var, çeviklik var tamam ama topu çok eveleyip geveliyor ve bu konuda hiç gelişim göstermiyor. Yani 1 değil 2 değil 3 yıl bitecek neredeyse. En fazla bu tarz maçlarda oynar gibime geliyor, pek bir şey olmayacak sanki bu çocuktan.
Hep gevelemiyor. Mesela tokar macıydı galiba yanlış hatırlamıyorsam. Ayak dışı ile muthiş asist yamışdı ve gol ile sonuclanmışdı. Ama evet daha hızlı oynarsa daha iyi olur ama temel futbol seviyesi çok iyi. Türk oyuncularımız da bide gec patlama oluyor nedense ama emre fazla macada cıkamıyor peş peşe. Ne zaman en son4-5 mac oynayıp rhytmini yakalama şansına verildi? 4-5i gectim 2-3 mac peş peşe oynatıldığını hatırlamıyorum. Drogba bile mac rhytmimi yakalasın diye oynatıldı gecen kupa macında yedekler ile
Ya işte dediğim gibi bu tarz maçlarda oynar Emre. İleride üst düzey maçların adamı olacağını ben pek düşünmüyorum. Belki de 26 yaşında falan patlama yapar o da, ona bir şey diyemem tabi. Alternatif olarak dursun, bunda bir sakınca yok. Ama takımın değişilmez ismi olmaz Emre bence. Benim o açıdan umudum yok pek.
Şu an olamaz ama iyi hata belki en iyi yerli yedek oyuncumuz. Ilerde , yani2-3 sene sonra, banko ola bilirmi?! Falcı değilim ama yetenek ve kalitesi var. Gerisi ona kalmış artık. Bir sergen mi yoksa bir hakan şükürmüyüm çalışma konusunda doğru secim yaparsa türkiyenin en iyilerinden ola bilir. Kazanırsa o ve biz kazanırız ama kaybederse sadece o kaybeder. Bizde çok emreler gelip gecti ve gececek.
Bizim hayatımız beklemekle geçiyor zaten. Sabri'yi, Aydın'ı bekledik yıllarca. 2-3 sene daha Emre'yi de bekleriz onda problem yokAma ben cidden pek bir şey ummuyorum artık Emre'den. Etrafında dünya yıldızlarıyla oynama şansı buluyor ama hala yerinde sayıyor. Hadi tekniği de bir kenara bırakıyorum, mental açıdan çok gevşek bir oyuncu.
Mental olarak sorunsuz çok az türk oyuncu tanıyorum zaten dünyada. Bizde bir tek semih var belkide mental durumu avrupa seviyesinde olan. Ama emre de anlıyorum biraz olsun. Iyi oynadığın bir macdan sonraki macda kendisini yedekte buluyor ve oyuna bile sokulmuyor. Bir genc hata her oyuncunun beyhinde ister istemez error yapar. Bide fiziken daha çok gelişmesi gerekir. Kilo alması gerekir kontrollü çekilde tabiki. Bir emre b veya arda turan seviyesine gelmesi lazım acilen 2-3 icinde. Özel programma sokuluyormu bilmiyorum ama konu mental acısındanda kadar önemli hata belki kilit noktası onun için. Ayakda dura bilen, ikili mücadelerde yılmayan oyuncu öz güven kazanır ve mental yapısıda düzelir az çok.