#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri bir zahmet bunun kendi etrafinda dönüslerinin gif'ini yapsa da , övenlerin gözüne soksak her defasinda :D

Aslında ben o özelliğini seviyorum ama çok abartıyor ve iyi yapamıyor.Biraz geliştirse kendini Emre Belözoğlu gibi olabileceğini düşünüyorum oyun olarak.Sırtı dönük top almak önemli bir özellik ama devamını getiremiyor çünkü güçsüz.Akhisar'a falan kiralık versek geliştirir kendini orada.

Kandırmayın kendinizi bu oğlandan ancak müzmin yedek olur... Ben geçtim o evreleri iyi oynadığı maçlardan sonra acaba dememyi öğrendim..Allah aşkına 3 sene önce bu adam 11'in değişmezi değil miydi evet ee 2 senede ne koyabilmiş üstüne....Taraftralar oyunculara 5 maç bile katlanamzken bu adam onlarca kez şans buldu ama istikrar denen şey 0... BU kadar yetenkli ama gol attığına şahit olan yok..Hee 3 sene önce 2-3 tane atmıştı 2'si harbi güzeldi 1 tane de defansa çarparak girmişti dün gibi aklımda yaptığı olumlu şeyler ama o kadar az ki 3 sene öncesini söylüyorum geçen yıl ne yaptı bu yıl ne yaptı dsem herkes sus pus olur... Takımdan gitse zerre üzülmem isterse Messi'ye dönüşsün..Gs tarihinde Aydın bile bu kadar şans bulmamıştır..Aydını arada bir unutuyorduk sonra tekrar hatırlıyorduk ama Emre hep var takımda yalnız icraat yok..

Yedek EmreÇ olacağına Oğuzhan olsun daha iyi.

Topu 2 saat ayağında tutup eveleyip gevelemiyor ve iyi bir kumaşı var bunu belli etti.

Oyunu gereksiz derece de yavaslatıyor.

Umut ve Oğuzhan'dan sonra ki alternatif olmalı daha fazlasını haketmiyor kesinlikle

Usta yedek işte ya gerektiğinde oynar gerektiğinde oturur :)

Oğuzhan gelecek vadeden bir adam,onun oynaması hakkı.

Ama Emre Çolak hoca görev verirse girer,vermezse girmez o kadar.

emre'nin sorunu kendine oynuyor, takim oynunu salliyor cocuk. ben nasil ön plana cikarim diyor.

Bu adam fiziğini geliştirmedikçe cacık olmaz.Teknik var ama bir yere kadar.Fizik gücü ile birleştirmzsen günümüz futbolunda birşey olmaz.Boyu ilede alakası yok.Messi,Sneijder,Ribery bunlarda kısa boylu oyuncular.Hangisine güçsüz,dayanıksız diyebilirsiniz?Çevikliği,dayanıklılığı,kondisyonu bir gr ilerlemedi adamın.Yıllardır aynı.Yan gelip yatmaya devam etsin.

Şu adamdan iyisi yok resmen şaka gibi. Telles'in önünde olmalı. En azından yetenek var ve temposu yerinde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Cılız mılız ama Ceyhundan kat ve kat daha iyi. Sol ayağına kurban olduğumun eşşek sıpası :D

Eger gercekten forma form durumuna göre dagitiliyorsa, Selcuk´un yerine Emre oynamali normalde.

Ama Selcuk´un 2 senelik kredisi oldugu icin kimse cesaret edemiyor. Ben dahil.

muslera semih koray eboue telles emre selçuk melo hajrovic sneijder burak. şu 11 i bir denemek lazım

Instagram

Adama cılız falan diyoruz ama kasları fena değil gibi.Kılları kesse daha iyi durur.

Galatasaray'ın kurtuluş reçetesi bu adam. Onun kadar yetenekli başka bir yerli oyuncumuz yok. Ne olursa olsun takıma monte edilmeli

8 numaralının yaptıklarını kendisi yapsa muhtemelen forumda ceza yemeyen üye kalmazdı

Çeptalk

bunu bir gün diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama selçuk inan yerine rahat oynar bu sezon :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt