#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon'a gitsin.Oynayacağı yok.Kötü oyuncu değil ama sürekli oynarsa başarılı olabilir.

Şu adamı Selçuk'un yerine 4-5 maç ardı ardına görmek istiyorum.

10458795_774425555949475_3925194835294062703_n.jpg

Emre Çolak'a güvenen ender kişilerdenim, beni mahçup etme.

yaw hala çoçuk gibi büyü biraz be emre beni büyük hayal kırıklığına uğrattı açıkcası fazla ısrar etmemek lazım bu saatten sonra mental olarak zayıf zaten..

selçuk inan'ın yerine yazan var. yapmayan etmeyin, emre'nin oynayabileceği tek mevki forvet arkasıdır. orda da düzenli forma giyerse iyi oynar.

Tarık için takasta kullanılacak söylentileri var. Gitmesi durumunda şimdi değil ama ileride çok üzüleceğiz gibi geliyor. Kendisini forvet arkasında hiç izlemedik. Bu sene Sneijder'ı yedeklemesi güzel olurdu. Eskişehirspor'da falan daha çok sorumluluk alacağını düşünürsek bir sezon sonra bakmışız bedavaya gönderdiğimiz adam Fener veya BJK'da!

Aslında kabahati biraz da bizim kulüpte buluyorum. 6 yıl önceki bir videoyu izledim bugün aşağıya bakın. 16 yaşında bu hareketleri ortaya döken bir yetenek abidesi yakalasaydı Hollandalılar şimdi 20-30'a satardı. Adam hiç gelişmedi bizde yardımcı olmadık.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=1sntWVPWvDg[/media]

Bruma yeni sezona hazirlamak için sürekli fitness yapti kendisini gelistirdi, bizim Emre neredeyse her gün twitterde artistlik yapiyor.

Böyle oyuncular takimda olmamali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt