#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basit oyna, basit oyna, topu zamanında ileriye ver, geriye değil, semazen değilsin, kendi etrafında dönme!!!

Al şu videonun 19:21 den itibaren başlayan kısmında mis gibi akan atağı döne döne rezil rüsva ediyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TaTrjFy11mM[/media]

Bugünkü maçta da önünde 2 tane adam apaçık bir şekilde koşuyor, eksik yakalıyorsun, tek yapman gereken önündeki adama topu yuvarlamak, ama bir anda sahanın ortasında kendi etrafında fırfır dönmeye başlıyorsun arkadaş ya ve pozisyonu da öldürdün.

[attachment=12263:semazen.jpg]

Ekli dosyalar

• semazen.webp
    semazen.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 145
Kesinlikle ezbere eleştirilmemeli.Ne Melo,ne Selçuk ne de Drogba.Sneijder ile en iyi anlaşan futbolcu kendisi.Kesinlikle Selçuk'tan daha iyi oynuyor son 10 maçtır takip ediyorum sürekli dikine oynamaya çalışıyor hata yapsa bile ki kendisi yüksek oranda pas yüzdesine de sahip.Vücut mücut hikaye boş boş eleştiriliyor ve sürü psikolojisi sonucu birçok kişi maçı dahi izlemeden aynı argümanlarla eleştiri yağmuruna tutuyorlar.

Tribündeki tepkilerden kendisi de nasibini almış. Burak ile taraftarın biri tartışırken başka bir taraftar Emre'ye laf atmış gibi gördüm az önce maçın tekrarında.

Tipik türk ergen delikanli.

Kisin yaptigini unutmadim ben daha.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jGsHXh39uCo[/media]

ulan azcık adam ol da al formayı.selçuktan,ondan bundan daha yeteneklisin.aklını kullan artık.

bundan hiç medet ummayın birhan kapsa bari formayı cesarede mancini gibi korkmaz umarım bazılıarını kesip gençlere şans vermekten

Kesinlikle Selçuk'un yerine 11 de başlamalı artık maçlara.Hazırlık maçlarıda dahil son 7-8 maçına baktığımızda oyuna sonradan girdiği dakikadan itibaren sürekli dikine oynaması ve Sneijder ile Amrabat'la beraber en iyi anlaşan futbolcu olması topu rakip kaleye yıkmamızı sağlamıştır.Körü körüne ezbere eleştiriliyor.Yaptığı en ufak hatada hemen taraftardan uğultu yükselmeye başlıyor.Buna karşın diken üstünde oynamasına rağmen risk alıp dikine oynamaktan vazgeçmiyor.Aynı şekilde Selçuk'a tepki gösterilse eğer Selçuk çoktan formasını çıkarıp stadı terketmiş olur.

Herşeye rağmen umudum vardı bundan ama adam yedeğe bile giremeyecek artık
madem öyle ne akla hizmet Cl kadrosuna yazıldı

Herşeye rağmen umudum vardı bundan ama adam yedeğe bile giremeyecek artık
madem öyle ne akla hizmet Cl kadrosuna yazıldı

CL kadro gereksinimlerini sağlamak için. (Minimum yerli oyuncu, altyapıdan yetişmiş oyuncu sayısı vb gibi kurallar var CL kadrosundaki oyuncuları belirlerken)

showu açın puhahahaha
edit:gitti gelcek galiba

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt