#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre çolaaakk selçuktan kötü oynamaz bence
selçuk out emre in

Son 6-7 maçında gayet iyide oynamıştı hazırlık maçları ve ligdeki son 2-3 maçta sonradan girdiğinde oyunun akışını değiştirmişti ama her nedense Furkan'la ikisinden Selçuk'tan aldığı ışığı alamamış bir prandelli var.

Brumadan yararliydi bi zamanlar derim simdi herkes laf sokma yarisina girer.

Bu cocuk nerde ya? Yeter ama artik. Neden unutuluyor Emre veya Engin veya Umut Gündogan gibi cocuklar? Emre Xhemailiden kötümü yani? Veysel Sabriden iyimi? Yada bu ikisi Eboueden iyimi? Yazik bize ne diyim.. :)

kendi etrafında dönusunu bile özledik.pas atar şut atar sneijderden sonra takımdaki en teknik adam.artık yaşı da daha olgun.kesin ve kesin oynatılmalı.kesilcek adam zaten selçuk.

Vallah kadroda olmali, nerede Emre bilen varmi?

Zamaaaaanı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! Zamaaaaaaanı geldiiiiiiiiiiii !

Oynatın artık bu çocukları Furkan ve Emre oynasın orta sahada ben istemiyorum 4. yıldız felan lanet olsun.Şimdi biri çıkıp diyecek ''Prandelli görmüyo mu bunlarla yatıp kalkıyo diye'' hee yavrum hee aynı Prandelli Selçuk'u da görüyo Burak'ı da Veysel'i de biz futboldan anlamıyoruz galiba.

dilimde tüh,parmaklarımda derman kalmadı kadrolara yazmaktan Furkan'la ikisini,11'i geçelim lig başladığından beri 18'de yok bu adamlar şaka gibi.

kendi etrafında dönusunu bile özledik.pas atar şut atar sneijderden sonra takımdaki en teknik adam.artık yaşı da daha olgun.kesin ve kesin oynatılmalı.kesilcek adam zaten selçuk.
Oynadığı son 6-7 maçta hayvan gibi oynadı ben anlamıyorum daha ne yapmaları gerekiyo bu adamların.Teknik direktörlerin ''çok para alanı çok oynat'' gibi saçma sapan bir straejileri var galiba.

bu çelimsizden bi cacık olmazcılar gelir birazdan

sanki takımımızda orta sahada 3 tane dinamo bulunuyor , bunun yerine 11 oynayan selçuk her pozisyonda koluyla savunma yapmaya çalışıyor daha 1 tane 2li mücadele sonucu top kazandığına şahit olmadık , kademe yapıyor adama şut açısı veriyor top kendisindeyken yap-ama-dıkları malum zaten, ulan selçuk ne rezilsin be

abartmayalım emre oynarkende az kufretmedık yanı :D ama selcugu burak ı kesecek her alternatıfe varım

Bizim takımda sorun oyunu açamam.Çok ağır ve sıkışık bir oyun var.

Çözüm nedir?

İlerde top tutan forvet ve hızlı kanatlar.

En son Kuzey Güney dizisini izliyordu bir daha haber alamadık kendisinden.

Oynadığı son 6-7 maçta hayvan gibi oynadı ben anlamıyorum daha ne yapmaları gerekiyo bu adamların.Teknik direktörlerin ''çok para alanı çok oynat'' gibi saçma sapan bir straejileri var galiba.
isim oynuyor kesinlikle.şimdi furkan çıksa hatrick yapsa önumuzdeki hafta kadroda selçugu görürdük.engin baytar dzemaili ie top diye oynar.sabri veyselden daha iyi.ama yeni transferleri oynatırlar ille.bu işin kanunu bu.

bu cocuk hic degismemis, hala ayni tas ayni hamam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt