#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Colak ben 2 senedir begeniyordum zaten.Emrede tek sorun devamlilik getirmemesi 1 mac iyi oynuyor 1 mac sönük oynuyor tek sorun bu.

Emre'yi hemen abartmayın. 1 orta dışında birşey göremedik bu maçta. Gerçi Selçuk yerine kimi oynatırsan oynat kesinlikle forma verilmeli dersin.

Takım o kadar kötü ki, Hamit'ler, Çolak'lar her geçen gün gözümüzde devleşmeye devam ediyor.

Hep diyorum,herkes burada Emre'ye sallarkende diyordum.Emre Çolak şu takıma bir şekilde monte edilmelidir.Olcan-Sneijder-Emre üçlüsü gayet iş yapacak bir üçlü.Yap şunu be İtalyan.

______Melo_____Emre_____
__________Sneijder_______
Hamit________________Olcan
__________Pandev_________

pls

1-2 maç değil sürekli oynaması lazım.

Sorumluluktan kaçmaz
Top almayayım diyip saklanmaz
Top kullanır vs
Bekte Telles önünde emre oynayabilir
Bu ikisi de sabit oynamıyorlar
tempo katarlar oyuna

en büyük eksikliği istikarsız form durumu oynarsa çok iş yapar sonra birden havaya girer güçsüzleşir hagi pozlarına girer takıma zarar verir herkes saydırır yine 1-2 sene unutulur

Çok yetenekli futbolcu. Aksini söyleyenin başka bir alıp veremediği vardır ya da Türkiye'de üç yıldır futbol izliyordur.

Eskişehirspor bursaspor da olsaydı 10 milyon euro fiyat cekerlerdi. Fizik filan bakmazdi fenevbahce basar parayı alırdı. Bizde dovunurduk forumda...

Formayı kap artık arslanım,yiğidim.Bu takıma lazımsın koçum.

Yeteneksiz degil ama kendisini gelistirmek için senelerdir birsey yapmadi - daha hala fizik anlamda çok vasat bir oyuncu.

Selçuk abisine çekmiş

Prandelli'nin şu ana kadar yaptığı en doğru şey Emre'yi fazla oynatmaması oldu. Nasılsa kadroda yerim garanti diye baya şımarmıştı. Şimdi bakıyorum az da olsa kendini geliştirmiş. Umarım bundan sonra formayı kapar. Yoksa Sercan Yıldırım gibi Anadolu'yu diyar diyar dolaşıp durur.

Yıllar önce bir FB derbisinde muhteşem oynamıştı; izlediğim en iyi 'Alex markajı' performansı idi, her pozisyonda çok yakınında olabilmiş ve nefes aldırmamıştı adeta; top kullanmada da bir o kadar kararlı ve başarılı olmuştu...O yaşında böyle bir maç çıkarabilen bir futbolcunun, şu anda -hele de şu yoklukta- takımın en vazgeçilmez oyuncusu olması gerekirdi...Ancak sonrasında bir daha o seviyeye çıkamadı...Bülent Korkmaz ın yarısı kadar azim ve adanmışlığa sahip olabilse şimdi hiç kimse fiziğinden filan bahsetmezdi, zaten yetenekli olduğu kesin ancak oyun zekası ve konsantrasyonu vasat, çalım-şut-pas-dripling tercihleriyle var olan yeteneğine ihanet eder bir görüntü sergiliyor...

Karakter ve yaşam tarzı itibariyle verdiği 'Large' izlenimin en büyük handikapı olduğu kanaatindeyim...Hala var olan şansını şu 1-2 yıl içinde değerlendirebilirse ne ala, yoksa kariyerinin sonraki ilk durağının Başakşehir olması muhtemeldir, inişe geçmenin hayal kırıklığıyla oralarda bile tutunması çok kolay olmayacak...Ya zirvede olacak, yahut 10 yıl sonra insanı en çok hırpalayan pişmanlık duygusuyla yüzleşecek...

büyümesi lazım artık.içi hırsla dolmalı.

Bir Olcay Şahan kalitesinde olabilir bence.Olcay Şahanla ayni oynar bu.

Bu cocuk saf yetenek olarak Arda'dan daha iyi ama akilli degil.Turk futbolu boyle oyunculari ogutuyor, oyuncunun kendisi kisisel olarak cok yol almasi lazim yoksa hicbisey olmuyor.Yoksa hem hucumsal(inceci ve sutlari iyi) hem defansif(iyi presci ve top kapiyor) olarak gayet iyi sorun fizik filan degil Romada Pjanic dokturuyor yoksa Emrenin yetenek olarak eksigi yok.

Bu cocuk saf yetenek olarak Arda'dan daha iyi ama akilli degil.Turk futbolu boyle oyunculari ogutuyor, oyuncunun kendisi kisisel olarak cok yol almasi lazim yoksa hicbisey olmuyor.Yoksa hem hucumsal(inceci ve sutlari iyi) hem defansif(iyi presci ve top kapiyor) olarak gayet iyi sorun fizik filan degil Romada Pjanic dokturuyor yoksa Emrenin yetenek olarak eksigi yok.

Kardes Pjanic 1,80m Emre ise 1,69m. Tamam o da ciliz onu diyorsan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt