#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo yerine Selçuk oynasın diyenler gitsin eskrim falan izlesin. Bundan sonra merkez orta saha Emre-Melo olmalı.

Bence gerek yok olabilir 3 ortasaha oynanabilir, Sağlam bir ön libero arkayı toplayan biri alındığında oynanabilir..

----XXX------
Emre-Sneijder

oynayabilir. Önliberonun çok iyi tekniğe sahip olmasına da gerek yok iyi kesici olsun yeter önündekine pas atabilsin birde risksiz oynamalı..

Darida olabilir. 13.500'ten aşağı kosmuyor, tekniğide gayet sağlam. Tabi Ozan'da göz ardı edilmemeli, merkezde-kanatta-bekte her yerde kullanırız.

Emre'yi Barcelonadaki oyuncularla kiyaslamak çok komik olur - o oyuncularin futbol zekasi Emrenki den kaç kat daha iyi.

Emre kötü oynamiyor ama adami müthis abartiyorsunuz

Hele 5-6 maç iyi oynasin

2 senedir her 11'ime yazdım. Umarım Hamza Hoca'da yazmaya devam edecek.

Emre artık sende parıdlayıp kaybolma ortadan istikrarlı oyna.

Haydi aslanım.

1162961_Galatasaray_SK.jpg

Burak CF :D:o:(:D

ne yapayim arif :)

baska alternativim yok. umut ve emekli olmus pandevden iyi en azindan.
biraz geride olmali aynen devam ki ofsayta düsmesin ve birazda top dagitsin ayni simdiki gibi saga sola

Ölü Pandev > Burak

CF ve Burak yapma bunu Fatih.
Futbol bilgine ağır hakaret.

CF dedin pasör olur...tekniği iyi olur...oyun görüşü iyi olur.

Bknz.: Cassano,Totti vs..

Pandev fizikman bitik olsa bile tekniği yeter...ayrıca CF hızlı ve çok koşan kişi olması şart degil.

Transfer zaten şart forvete. ..ama Burak ve CF ... yakışmadı bu :(

Son düzenleme:
Ölü Pandev > Burak

CF ve Burak yapma bunu Fatih.
Futbol bilgine ağır hakaret.

CF dedin pasör olur...tekniği iyi olur...oyun görüşü iyi olur.

Bknz.: Cassini,Totti vs..

Pandev fizikman bitik olsa bile tekniği yeter...ayrıca CF hızlı ve çok koşan kişi olması şart degil.

Transfer zaten şart forvete. ..ama Burak ve CF ... yakışmadı bu :(

sneijder bile olur ama qral olmaz

son maçta formada ismi yazmasa tanıyamazdım o kadar etkili hızlı isabetli paslaşma top saklama oyunu yönlendirme şaşırdım.. Tabi iyice pataklamak lazım bu zamana kadar neredeydin diye

bakalım performansı devam edecekmi yoksa bildiğimiz gibi 2 maç iyi bütün sezon kötü mü olacak yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt