#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 senedir soylemekten biktim.Selcuk'un yerine oynamali.

acik ara en kaliteli yerli oyuncumuz ki eksiklerine rahmen yani.

Bir ara zidane hareketi yapti :D Top baya yakisiyor ayagina.
Umarim dahada gelistiri oyununu. 3cü (son-ceza sahasi bölge) bölgedeki son pass tercihleri mesela gelismeli.

bazen muthis akilli bir haraket yapip 40 saniye sonra baris ozbek haraketi yapabilen cok yetenekli ama ayni zamanda dengesiz oyuncumuz.

Güzel oynadı bence. Biraz çevre kontrolü gerekli. Hatta bu akşam kaleye şut çekmeyip hemen 2 metre yanında boş Sniejder' i görse gol atacaktık muhtemelen.

Güzel oynadı bence. Biraz çevre kontrolü gerekli. Hatta bu akşam kaleye şut çekmeyip hemen 2 metre yanında boş Sniejder' i görse gol atacaktık muhtemelen.

gördü onu orda ama bencilik yapti resmen. köseyi gördüm ben atarim düsündü... fenada vurmadi aslinda ama isabet tuturamadi.
Zaten hemen yalandan özür diledi sneijderden :D

Top ayağına yakışıyor. Sürekli oynamalı.Sanki fiziksel olarak gelişim göstermiş gibi. Rize maçında daha iyi anlaşılır.

Bugün güzel oynadı bence. Top ayağına yakışıyor, geleceği açık.

Teknigi gercekten Cok iyi.Belki biraz farkli bir bakis acisi olacak ama fizik olarak gucsuz durmasina ragmen Selcuktan Cok daha diri, ozellikle ikili mucadelelerde.

Çok hata yapsa da dün fark yaratan tek oyuncumuzdu... Düzenli oynaması lazım hatta bence Sno'nunmevkiinde ondan daha etkili oynadı

Attığı pasları dün aksam sneijdere benzeten bir ben miyim.
Kesinlikle Sneijder dan sonra en yetenekli oyuncumuz ama profesyonellik anlayışı zayıf malesef uine de bu hali ilr bu yılın değişmez oyuncusu olmalı ama dmc değil, wing değil mc

Bu adama özgüven aşılamak lazım.
Bir hareketi olumsuz olunca bocalıyor. Tabi bunda biz taraftarların da büyük suçu var.

Üst düzey bir oyuncu takımda en klas çalım atan oyuncu,top ayağına yakışıyor,pasları,şutları üst düzey.
Yabancı sınırı kalkarsa iyice bakar kendine bize çok faydalı olur.

Abi sorun Diyarbekir felan degil .. CIDDIYETSIZLIK .. Rakibin 4lig bile olsa .. takir takir oyniyacaksin .. Biz Galatasarayiz oyle rakip secme nedemek yaw

Dün cidden saçmaladık ve şanssızdık.
Verilmeyen gol,verilmeyen penaltı,Olcan'ın saçma sapan oyunu,şanssızlık skoru bu hale getirdi.

Çok üstünde durulacak bir maç değil bence. Olur böyle maçlar. Kupada olması daha güzel oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt