#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kes 1 maç bilemedim 2 maç iyi oynadı. İyi oynarken filan oynatılmadı gözünüzle izleyin maçları. 4 senedir Emre'nin ne olduğunu öğrenememiş konuşuyor. Emre çok istikrarsız bir futbolcu aksini idda eden futboldan anlamıyordur.

yaw kardeşim bu adam tam deplasmanda oynatılcak topçu,asıl siz bunu 4 senedir öğrenemediniz saçma salak ithamlarınzla elemanı eleştiriyosunuz,kendi evinde Gs formasını yere koy maçı kazanıyo zaten,böyle adamlar bize lazımken hayla adama saydırıyosunuz

Emre Colak-Bruma-Sneijder-Yasin gibi oyuncularla baslasaydik belki farkli mac izleyecektik.Gittik Umut-Pandev-Olcan gibi topcularla oynadik.

yaw kardeşim bu adam tam deplasmanda oynatılcak topçu,asıl siz bunu 4 senedir öğrenemediniz saçma salak ithamlarınzla elemanı eleştiriyosunuz,kendi evinde Gs formasını yere koy maçı kazanıyo zaten,böyle adamlar bize lazımken hayla adama saydırıyosunuz
Emre-Umut yerine ilk 11'de sağ kanatta başlasa kimse birşey demez zaten. Bugün muazzam oynadı ama istikrarsız bir futbolcu.

Hep söylerim kendisinde varolan özgüveni en son Zidane'da gördük.

Umut'tan ve Bruma'dan her türlü iyidir. Kesinlikle oynamalı.

Yine 1 maç iyi oynayan futbolcuyu gereğinden fazla övme şenlikleri başlamış. Haftaya kötü bir maç çıkarır, bu sefer küfür etmediğiniz kalır. Bizim yapımız bu maalesef, ortamız yok ya çok çok iyi yada çok çok kötü.

Emre Colak orta sahada daha iyi is yapar ama bunu Hamza hoca anlayamiyor adami sag kanata hapsetti istikrarsiz denildi oynatilmadi birde 2.yari sokarsan heriften fazla katki bekleyemezsin.

Emre' yi -Hele de o etrafında dönerek atmaya çalıştığı tuhaf çalım denemeleri ve yanlış pas-çalım-şut tercihleri yüzünden- çokça eleştirenlerdenimdir, keşke daha kaliteli futbolcularımız olsa da ihtiyaç duyulmasa. Ancak şu kadroda kendisine bariz ihtiyaç var. Hele Umut ve Bruma' ya net tercih edilmesi gerekir, oyuncu profili kanatta oynamaya çok uygun olmasa bile...

Dedim ben gecenlerde. 4-5 mac oynamadi mi yine akli basina geliyor ve adam akilli oynuyor. Ama sonra 4-5 mac üstüste oynayinca yine simariyor , garip garip hareketler deniyor.

Mental olarak cok zayif bir arkadasimiz. Bununla 1 saat bir odada kilitli dursam, agzini burnunu kira kira anlatirim ona nasil top oynayacagini. Basit oynayinca ne kadar faydali oldugunu gösteririm ona.

Bugün değil, her zaman beğenerek izlediğim Emre sahanın en iyisiydi bu maçta.

Umut gibi futbolcumsu bir forvet oynatacağıma her zaman için orta sahada Emre' yi oynatır, hiç değilse hem orta sahayı kalabalık tutarım hem de takıma faydalı birisini oynatmış olurum.

GT-I9300 Tapatalk

Dedim ben gecenlerde. 4-5 mac oynamadi mi yine akli basina geliyor ve adam akilli oynuyor. Ama sonra 4-5 mac üstüste oynayinca yine simariyor , garip garip hareketler deniyor.

Mental olarak cok zayif bir arkadasimiz. Bununla 1 saat bir odada kilitli dursam, agzini burnunu kira kira anlatirim ona nasil top oynayacagini. Basit oynayinca ne kadar faydali oldugunu gösteririm ona.

laubali, cocuk beyni var emrede. emredeki yetenek türkiyede hic bir yerli orta saha oyuncuda yok.
eski formda emre b.yi belki söyleye biliriz.

Ve üst üste uzun maclari kaldiramiyor galiba mental acidan.

Bir örnekleme aklima geldi mesela simdi. Mesela 1-2 ay Bilgisayar oyunu oynamadin. diyelim fifa oyunu. sonra firsatin oldu ve oturdun oynamaya basladin bir sevkle heyecanla.
bakdin 3-4 saat oynamasin . ama ertesi gün o heyecan kayboldu ama zamanin var yine oynuyorsun ... 1-2 saat sonra bikip filim ariyorsun kendine :)

Emrenin durumu aynen bu .

Herzaman söylemisimdir cok yetenekli ve potansiyelli diye
Türkiyede yasamasi futbolculugu adina büyük bir sanssizlik
Dogru dürüst egitim yok disiplin yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt