Yucel Yuksel
Cezalı
- 20 Eylül 2014
- 4.032
- 3
- 498
şundan hala bir şey bekleniyor ya.. 25 yaşına geldi artık bu saatten sonra bir cacık olmaz. Aydın Yılmaz vol.2 umarım sözleşme falan uzatmazlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala niye ıslık? Taraftar taktı mı tam takıyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
doğrusu bu. Sene sonu 1.5M'den 4 senelik sözleşme yenilenirse görürüm ben seni. Sene sonuna kadar sabır sonra yallah.. Bak Aydın'a Kasımpaşa'da yedek. Yekta, Sivas'ta kadroya bile giremiyor vs. biz bunlara kaç sene sabrettik? Ben böyle ergenleri istemiyorum kardeşim.
İyi de takım iyi durumda bir hava yakalamış. Bırak Emre'de katılsın o havaya ki, takıma sezon sonuna kadar öyle böyle yardım etsin. Sözleşmesinin uzatılmayacağını düşünmek saçma. Taraftar tepki gösterse bile uzatılır. Emre öyle hemen atılacak bir futbolcu değil. Ha bende kızdım, çok bekledik olmadı ümidi kestik ama mecburuz desteklemeye.
senelerdir destekledik de ne oldu? 2 maç oyna 5 maç yat. Yetenekliyse Cafercan'da yetenekliydi şimdi 2.liglerde sürünüyor.. 25 yaşına gelmiş hala bir şey bekleniyor. Olgun bir karakter olsa belki bir şey olur diyeceğim ama öyle de değil.
Terim döneminde gayet iyi işler yaptı. Çocuğa güveni verince, sağlam bir takım içinde çatır çatır oynuyor. Sorun şu ki profesyonel değil, tipik duygularla hareket eden Türk futbolcu kafası var. Neyse isteyen destekler desteklemez. Ama şu gerçek ki Emre kalacak.
Emreye devamli olarak 11 formasi vermedik ki adam bir iyi bir kotu oynuyor.Bir Kere gercek mevkinde devamli oynayamadi ki ya orta saha ya kanat ya forvet arkasi adami duzgun degerlendiremedik ki aslinda emre yetenekli ama gel gor ki bizim kor hocalar anlayamadi.
Emreyi geçiniz. Emre ye eğer yurtdışından teklif varsa hangi kulüp oloduguna bakmadan gitsin.
Gitsinde profesyonellik nasıl olur. Basit futbol nasıl oynanır öğrensin...
Türkiyede GS ne teklif ederse etsin kabul eder. Çünkü anadolu kulübünde oynayamaz emre istanbuldaki alışkanlıklarını bırakamaz.
O yüzden GS ın yerinde olsam 1m eurodan fazla vermem....
Emre çok yetenekli bunu her zaman söylüyorum.
Ama aşırı şımarık inanılmaz tembel ve en önemlisi halısahada maç yapar gibi top oynayan bir adam...
Tek top nedir bilmez pas atacagı yerde şut çeker şut çekeceği yerde pas atar.
2 maç iyi oynasa kesinlikle şımarır 3 .maç sahada yokları oynar..
Ve bu senelerdir hiç değişmedi.
O yüzden gitsin