#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 yaşında hem de genç oyuncu klasmanından kurtulur zira Avrupa'da genç kavramı bizdeki gibi değil.

yerine gurayi merteri filan alacagimizdan gitmemesi lazim.

takimdaki yetenekli 3-5 oyuncudan biri.

ha ideal bir ortamda yani duzgun bir yonetim ve irkci olmayan duzgun bir teknik direktor olsa zaten gitse bile yerine iyi bir yabanci bulunur. ama basimizda hamza ve dursun capsizlari oldugu icin gitmemesi lazim.

emreye gelene kadar o kadar cok adam var ki gitmesi gereken (hamza ve dursun en basta) say say bitmez.

Birazcik akli varsa gider. Ispanya tam buna göre bir lig.

Türkiye de kaldigi sürece bundan bir halt olmaz. Ozan icin de demistim, akli olsaydi Avrupaya takim ayirdetmeden gerekirdi gelisebilmesi icin. Fenere giderek hayatanin hatasini yapti.

Evet belki simdi milyoner oldu ama kariyerine mal olacak bu karari. Bizim ülkede genc oyuncu gelismez, belli bir yastan sonra yerlerinde sayiyorlar hepsi (bizim takimdan örnekler Emre,Semih vs.)

Bu arada Emre yetenek ve kabiliyet konusunda Türkiye de bütün topculari donunda sallayabilece kapasitede. Ama iste kafasi calismiyor hala ergen ergen takiliyor. Elimde olsa bunu bir oda kilitleyip 1 saat döve döve aklini basina getiririm. Dayagin bir yarar sagladigini düsünmüyorum normalde ama Emre konusunda mutlaka faydasi olacaktir.

Son düzenleme:
Atletico Madrid maçında ıslıklanarak kenara gelen Emre Çolak ocak ayında İspanya'ya gidiyor. (Radikal)

Formdayken kullanmadık ve Hamza beyefendinin sayesinde çatır çatır kesik yedi evlat kontenjanında bulunmadığı için. Pas oyununda inanılmaz etkili defansif yönden bence Bilal'den hiç bir eksiği yok hatta fazlası vardır belkide. Bilal malumunuz ruh gibi orta sahamız yok geçen hanı maşallah. İspanya'da 1-2 sene içerisinde kendini bulur tabi eğer talibi varsa ve giderse.

Kurtuluyomuyuz apaçi emreden güzel şu semih malınıda gönderirsek iyi olur.

Şimdi bir dahaki maç oynamayacak. Böyle olmaz ya. Bu yetenek, arada derede kalıyorsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Devre arası ya da sezon sonu İspanya'ya git de biraz kafanı dağıt. Öyle gel.

Burda istikrarın olmayacak belli.

Haftaya oynamayacak tabikide çünkü iyi oynadı.Bilal vasatı yüzünden şöyle adam yedekte çürüyor.

Adamın hası topçunun kralı.Mukavelesi aynı ücretten 3 yıllık uzatılmalı.

Emre ile ilgili "bir yeri kalkiyor" gibi yorumlardan biktim, sanki Dünya´da devamli istikrarli olan oyuncu varmis gibi, özellik ile de Galatasaray´da... Galatasaray´in Emre Colak ile güzel ve akilli futbol oynama sansi ciddi derece artiyor. Dikine bukadar isabetli top oynayan baska oyuncu cok zor bulunur. Ayni zamanda merkezde top gezdirebilen tek oyuncumuz, rakip defans ve orta saha arasinda...

Emre ile ilgili "bir yeri kalkiyor" gibi yorumlardan biktim, sanki Dünya´da devamli istikrarli olan oyuncu varmis gibi, özellik ile de Galatasaray´da... Galatasaray´in Emre Colak ile güzel ve akilli futbol oynama sansi ciddi derece artiyor. Dikine bukadar isabetli top oynayan baska oyuncu cok zor bulunur. Ayni zamanda merkezde top gezdirebilen tek oyuncumuz, rakip defans ve orta saha arasinda...
Emre ilk defa bu oyunu oynamadı. İstikrarsızlık nedir bilir misin ? Emre çok iyi futbolcu ama müthiş istikrarsız. Bu yüzden bu kulüpte bulunmamalı. Gerekirse her sene kiraya gitsin.

Kiritanın bir zamanlar Sercan için söylediği sözlerinin aynısını Emre için söylüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt