#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alakası bile yok

Sen o tandemin özelliğini bile anlamamışsın ki Selçuka laf yapıyorsun

Selçukun oyun yapısını anla sonra konuş bu adamdan Melo olmasını beklersen tabi ki hayal kırıklığına uğrarsın

Trabzondan gelirken de böyleydi bu adam ?

Trabzondan gelirken iyi pres yapiyordu ona dedigim birsey yok ama yil 2016 olmus, artik tempolu görmek istedigimi futbolu uymuyor

MELO+ SELCUK Tandemin son senelerin anlamini özetliyim sana:

MELO : kosuyordu, mücadele ediyordu, pres yapiyordu ölene kadar

Selçuk : geziyordu, top ezdiriyordu

>>>Simdi Melo gitti, Selçuk defolari daha da ortaya çikti

Hadi hepinize iyi aksamlar :hat:

Son düzenleme:
Selçök çok PRES ediyorda masallah ne diyelim :asd22:...Adam çökmüs, bitmis, pres yapmiyor, yürüyor, sallaniyor resmen.
Eskide MELO'nun yüksek performansi Selçök'un performansini biraz kurtariyordu.

AMA

MELO GITTI = Selçuk defolari ortaya çikti

Hahahahahahaha. Melo neredeyse hiç pres yapmayan, orta saha olmasına karşın, 9-10 km koşabilen, geniş alanda nefes nefese kaldığından dilini dışarı çıkarmak zorunda kalan ve temposuzlugundan ötürü sık sik stoperlerin arasına giren bir bidonun teki idi.kendisinin açıklarını kapatmak için sahada koşturan da Selçuk'tu asıl. Çünkü açığı olan Melo'idi.

Pres yapmıyor, yürüyor dediği oyuncu; takımın en çok koşan oyuncusu ve en çok top kazananı. :asd22:

Renkdaş sen ya hiç maç izlemion ya da futboldan pek anlamıyon. (:

Son düzenleme:
Trabzondan gelirken iyi pres yapiyordu ona dedigim birsey yok ama yil 2016 olmus, artik tempolu görmek istedigimi futbolu uymuyor

MELO+ SELCUK Tandemin anlamini özetliyim sana:

MELO : kosuyordu, mücadele ediyordu, pres yapiyordu ölene kadar

Selçuk : geziyordu, top ezdiriyordu

Hadi hepinize iyi aksamlar :hat:

:D:D

Aynen bencede bir uykunu al

Sabah kalktığında yüzünü yıkamayı unutma :D

Trabzon çetesinin yine gözünü kan bürümüş yeni kurban arıyorlar. Yasin'de bu çetenin bir üyesi bunu unutmayalım onunda geçmişi var bu zırtapozlarla. Linnes'i de yedirmeyiz onunda ipini erkenden çekmek istiyorlar. Vallahi Ankara'ya bi dahaki geldiklerinde stad girişinde o çete üyelerinin her birine ağzıma geleni bağırırım o kadar beynim zonkluyor o hırtları görünce. Ulan saha içinde bir bütünlük yok herkes ayrı bir köşede kendi topunu oynuyor. Kimse kimseye pas alternatifi oluşturmuyor ve artık dayanacak gücümüz kalmadı. Keşke o lanet 4.yıldızı takmasayadık geçen sene gözümüz açılırdı belki bizim tatlı su taraftarları fener şampiyon olamayınca kendilerine gelemiyolar.

ey futbol cahilleri , rakip 3ncu lig amator

ebesini koysa ayni performansi koyar. gidin yatin

Hahahahahahaha. Melo neredeyse hiç pres yapmayan, orta saha olmasına karşın, 9-10 km koşabilen, geniş alanda nefes nefese kaldığından diline dışarı çıkarmak zorunda kalan ve temposuzlugundan ötürü sık sik stoperlerin arasına giren bir bidonun teki idi.kendisinin açıklarını kapatmak için sahada koşturan da Selçuk'tu asıl. Çünkü açığı olan Melo'idi.

Pres yapmıyor, yürüyor dediği oyuncu; takımın en çok koşan oyuncusu ve en çok top kazananı. :asd22:

Mesafe olarak kosmakla futbolcu olunsaydi, Umet Bulet simdiye kadar RONALDO olmusdu, önemlisi nereye kosmak, nasil kosmak

Siz halen 2012'de yasiyorsunuz herhalde, adam çökmüs çökmüüüüüüüss . Bosuna mi Ligin bütün takimlari bizim orta sahamizi tecavüz ediyorlar ? çünkü Selcuk pres yapmiyor, agir kaliyor.

Son düzenleme:
ey futbol cahilleri , rakip 3ncu lig amator

ebesini koysa ayni performansi koyar. gidin yatin

Kardes Umut Bulut'da oynadi bu maçta, ama yine rezildi, Yasin'de oynadi ama yine rezildi. Bu tür maçlarda önemli olan topu aldigimiz zaman futbolcularin performansini degerlendirmek, yoksa sen çikip ilk CL maçinda Madrid karsi bir genç yetenegi degerlindiremezsin. Eger bir futbolcu iyiyse bu türlü maçlarda isik ve sinyal verir.

Umarim yakinda EMRE COLAK artik burdan gidip Ispanya ligine gider ve kendissini kurtarir, biz burda böyle yetenekleri çürütüyoruz.

Son düzenleme:
Kardes Umut Bulut'da oynadi bu maçta, ama yine rezildi, Yasin'de oynadi ama yine rezildi. Bu tür maçlarda önemli olan topu aldigimiz zaman futbolcularin performansini degerlendirmek, yoksa sen çikip ilk CL maçinda Madrid karsi bir genç yetenegi degerlindiremezsin. Eger bir futbolcu iyiyse bu türlü maçlarda isik ve sinyal verir.

Kardesim Umut Bulut & Yasin Oztekin dedigin adam zaten REZIL OGLU REZILLER .. onlarin performansina ne bakiyon onlar bu macta iyi oynayinca iyi topcu mu olacak ??

Bu macta hic bir bok ölculmez .. colak beyfendi ozaman bu mac 2/3 asist ve gol atmali ki diyesin wowww gelismis .. bildimiz bacaksiz herzamanki boktan performansi ..

Mesafe olarak kosmakla futbolcu olunsaydi, Umet Bulet simdiye kadar RONALDO olmusdu, önemlisi nereye kosmak, nasal kosmak

Siz halen 2012'de yasiyorsunuz herhalde, adam çökmüs çökmüüüüüüüss . Bosuna mi Ligin bütün takimlari bizim orta sahamizi tecavüz ediyorlar ? çünkü Selcuk pres yapmiyor, agir kaliyor.

e arkadaşım, o zaman adam gibi anlatacaksin derdini."adam cökmüs, yürüyor" dersen, sıçmış olursun çünkü çökmüs ve yuruyor dediğin adam, en çok koşan ve top kazanan adam.
sonra da, "umut da kosuyo yaaa" dersen de, sıvamış olursun, anlatabildim mi?

sana bunu anlattım ama o kadar bağnazca laf ediyorsun ki, muhtemelen bir kulağından girip öbüründen çıkıyor.
senin hücum hattin, üç tane 0 presli oyuncudan kuruluysa,orta sahanda verratti + vidal olsa bile orta sahan da delik deşik olur, kalende de her maç gol yersin..

Hahahahahahaha. Melo neredeyse hiç pres yapmayan, orta saha olmasına karşın, 9-10 km koşabilen, geniş alanda nefes nefese kaldığından dilini dışarı çıkarmak zorunda kalan ve temposuzlugundan ötürü sık sik stoperlerin arasına giren bir bidonun teki idi.kendisinin açıklarını kapatmak için sahada koşturan da Selçuk'tu asıl. Çünkü açığı olan Melo'idi.

Renktas sanirim 2012 ile 2016'yi karistiriyorsun :asd22:

Gerci 2012'deki Melo'da pek anlattigin gibi degildi. Selcuk hic bir zaman senin anlattigin gibi bir futbolcu olmadi. Topla iyi oynayan ama defansif olarak bos bos kosan bir oyuncuydu. Gerci simdi top ilede iyi oynamiyor ama neyse...

Sana en iyi cevabi Evren abimiz vermis zamaninda ;

"Evren TURHAN
‏@Evrturhan
Kardeşim burası Galatasaray,çiftlik değil.eleştireye açık olacaksın.2 yıldır seni herkes idare ediyor.yeter artık.yan pas geri pas kandırdın"

Maalesef cok tahlisiz bir aciklama olmus yorumun....

Tamam Selcuk'u seversin ama bu kadar abartmanin manasi yok. Yanlis anlasilmasin Emre Colak daha iyi demiyorum ama orta sahanin artik kullanma tarihi gecti. yeni kan lazim.

Son düzenleme:
Valla hadi Emre Çolak'a karşı ön yargınız var lan bari Bilal oynasın vallahi fitim yemin ediyorum. Ben Selçuk'u sene başına kadar destekleyenlerden en büyük fanlarından biriydim ama artık yeter da. Selçuk'un oyun şablonu : Yan pas geri pas yan pas geri pas, ileri dik Burak'a kaybettin. Koş paldır küldür geriye. Selçuk yine aldı hoop yerde faul ( hakem mecbur veriyor çünkü selçuk daha düşmeden topu kucaklıyor ) hep aynı senaryo. En büyük eksikliği daha önce milyonlarca kez söylediğim gibi adam geçme özelliği sıfır yok. Babamla birebir çalıma girse babam kapar topu ayağından o derece yok yani. Bu özelliği olmadığı için Selçuk'u hep yerlerde sürünürken görüyoruz çünkü faul atışı ve frikik haricinde herif kaleye yüzünü dönemiyor lan nasıl hala bu herifi destekleyebiliyorsunuz aklım hayalim almıyo yemin ediyorum.

Renktas sanirim 2012 ile 2016'yi karistiriyorsun :asd22:

Gerci 2012'deki Melo'da pek anlattigin gibi degildi. Selcuk hic bir zaman senin anlattigin gibi bir futbolcu olmadi. Topla iyi oynayan ama defansif olarak bos bos kosan bir oyuncuydu. Gerci simdi top ilede iyi oynamiyor ama neyse...

Sana en iyi cevabi Evren abimiz vermis zamaninda ;

"Evren TURHAN
‏@Evrturhan
Kardeşim burası Galatasaray,çiftlik değil.eleştireye açık olacaksın.2 yıldır seni herkes idare ediyor.yeter artık.yan pas geri pas kandırdın"

Maalesef cok tahlisiz bir aciklama olmus yorumun....

Tamam Selcuk'u seversin ama bu kadar abartmanin manasi yok. Yanlis anlasilmasin Emre Colak daha iyi demiyorum ama orta sahanin artik kullanma tarihi gecti. yeni kan lazim.
Melo'nun son dönemi aynı tarif ettiğim gibiydi. Neye itiraz ettin pek anlamadım.

Defansif olarak boş boş koşuyor dediğin adam, geçen sezonun en çok ''tackle' ile rakibe hamle yapan oyuncusuydu.En çok top kazanan oyuncu da kendisidir.En iyi pozisyon alan orta sahada selçuk'tur.Bu verilerle, soyledigin pek tabiki de çürütülebilir. Bence senin yorumun son derece talihsiz olmuş .

Evren Abimize de,Sinan Yılmaz'dan cevap gelsin öyleyse:

"Sanki ileride top alan, tutan, boşa kaçan hücumcular var da dikine oynayacak. Ezber laf, ortasaha dikine oynamalı lafı. Aksine topun
değerini bilmeli ortasaha. Öndekiler boşa çıkamıyorsa topa basmalı, faul almalı, tempoyu düşürmeli. Bu konuda Selçuk İnan mükemmel mesela."

Yerli hocalara yerli seviciler derler

Yabancı hocalar gelir oynatır bu seferde lobisi güçlü derler

Hoca kovulur çete yolladı

Başkan değişir çete yolladı

Transfer olmaz çete yerine adam istemiyor

Puhaha ulan sizin bakış açınızı öpim

Sonra milleti yerli sevicilikle suçlarsınız

Melo'nun son dönemi aynı tarif ettiğim gibiydi. Neye itiraz ettin pek anlamadım.

Defansif olarak boş boş koşuyor dediğin adam, geçen sezonun en çok ''tackle' ile rakibe hamle yapan oyuncusuydu.En çok top kazanan oyuncu da kendisidir.En iyi pozisyon alan orta sahada selçuk'tur.Bu verilerle, soyledigin pek tabiki de çürütülebilir. Bence senin yorumun son derece talihsiz olmuş .

Evren Abimize de,Sinan Yılmaz'dan cevap gelsin öyleyse:

"Sanki ileride top alan, tutan, boşa kaçan hücumcular var da dikine oynayacak. Ezber laf, ortasaha dikine oynamalı lafı. Aksine topun
değerini bilmeli ortasaha. Öndekiler boşa çıkamıyorsa topa basmalı, faul almalı, tempoyu düşürmeli. Bu konuda Selçuk İnan mükemmel mesela."

Ben Selcuk'un en cok top kapan oyuncu olduguna inanmiyorum. En basitinden Topal bu Selcuk'tan cok daha fazla top kapiyor....

Ayrica ligin sonlarindayiz top kapmada. SL maclarini izlerken spikerler bile dalga gecer gibi bahsediyordu Selcuk hakkinda. Ne yapiyor bu ? anca geri pas atiyor diyen yabanci spikerler duydum ve bunu hatirlayan renktaslar mevcuttur forumda. Benim amacin sen yanlis , ben dogru muhabbeti degil. Sadece dogrulari konusmak...

Burak islandiktan sonra gozu Burak'tan baska futbolcuyu gormeyen Selcuk'tan bahsediyoruz demi? Yeter ki kankasi gol atsin diye kac pozisyonu harcadigini bilirim ozellikle Mancini doneminde.

Selcuk oynadigi surece ne tempo yapariz nede baskili futbol oynariz. Senin bahsettigin Selcuk artik yok. Gecmiste yasamayin.

Selçuk'un oyun tarzi = Temposuz, ne pres, ancak yan ve geri pas.

Bize yeni KAN lazim, modern futbola daha çok uygun olan birisi, pres yapabilen, top kapabilen, teknik, çalim atabilen, hizli ve tempolu olan birisi : EMRE COLAK

Son düzenleme:
Selçukdan Melo olmasını bekleyenler futbolu takip etmesinler

Oyun tarzı denen birşey var

Selçuku arkaya hapsedersen verimi düşer tabi

Yine ona rağmen bu sene gayet iyi

Ben Selcuk'un en cok top kapan oyuncu olduguna inanmiyorum. En basitinden Topal bu Selcuk'tan cok daha fazla top kapiyor....

Ayrica ligin sonlarindayiz top kapmada. SL maclarini izlerken spikerler bile dalga gecer gibi bahsediyordu Selcuk hakkinda. Ne yapiyor bu ? anca geri pas atiyor diyen yabanci spikerler duydum ve bunu hatirlayan renktaslar mevcuttur forumda. Benim amacin sen yanlis , ben dogru muhabbeti degil. Sadece dogrulari konusmak...

Burak islandiktan sonra gozu Burak'tan baska futbolcuyu gormeyen Selcuk'tan bahsediyoruz demi? Yeter ki kankasi gol atsin diye kac pozisyonu harcadigini bilirim ozellikle Mancini doneminde.

Selcuk oynadigi surece ne tempo yapariz nede baskili futbol oynariz. Senin bahsettigin Selcuk artik yok. Gecmiste yasamayin.

rakibe hamle & top kapma hususunda, bizim takım içinden bahsediyordum.lig genelinde bir istatistik bilmiyorum.
Squawa'da en çok hamle yapan oyuncu Selçuk görünüyor. Bu yıl da opta'da okuduguma gore, en çok top kazanan futbolcumuz selçuk'mus ligin ilk yarısında.

Cl maçlarında herkes dökülüyor yahu.Kimse iyi oynamıyor ki o maçlarda.Takım iyi oynayıp, selçuk kötü oynasa bir şey demeyeceğim de,takım kotuyken selçuk'tan iyi işler beklemek de gerçekçi değil.

Bu arada, squawa'ya gore, takımda en çok pozisyon yaratan oyuncu da inan'mis geçen yıl(61) :asd22:
zaman zaman burak'a yöneldiği doğru ama "ille de burak" tarzında biri değil saha içinde.

selçuk, atıyorum orta sahada 20 tane özellik ariyorsan, bunun 15'inde sana 10 üzerinden 9-10 vermez ama 10 uzerinden 7'nin altına da inmez. Öyle bir futbolcu. Selçuk var diye de tempo yapamadık demek, şu tempo meselesini tek oyuncu üzerinden değerlendirmek de yanılgıdir bana kalırsa.

Real Madrid maçinda Tarik da ezilmedi. Biraz mantikli konuşalim Jimmy

Emre defansif anlamda Selçuk'un verdigi katkiyi verirse Selçukun yerine oynar ama vermedi ve vermiyor da. Selçuk'un verdigi katki o kadar fazla degil ama Emreye kiyaslarsan fazla.

Selçuk sayesinde mi o kadar gol yedik? Gene saçmalamişsin Jimmy

Emre önce iyi sezon geçirsin ondan sonra takimin kilit isimlerden olsun. Öyle Kastamonuspora karşi iyi oynadi diye ilk 11in vazgeçilmez ismi olamaz

Hayallare kapilmayin

Cahil insan fikri üretene saldırır. Akil insan fikre karşı fikir ortaya koyar.
Görüyorum ki aynı açıdan bakmıyoruz Emre - Selçuk kıyaslamasına. Futbolda tek doğru olmadığı da açık. Bir teknik adamın bela olarak gördüğü futbolcuyu bir diğer teknik adam alıp yıldız yapabiliyor. Hatta sonra oyuncuyu gönderen takım 5 katını ödeyip oyuncuyu geri almaya çalışabiliyor. Dolayısıyla doğru sisteme göre dahi değişebilir. Ama üslubuna bakınca değişmeyecek tek şey var, sen cahilsin kardeşim. İnsanları "gene saçmalamak" diye itham etmenin bizi getirdiği sonuç malesef bu.

Yazdıklarına oturup uzun uzun yanıt verirdim.
Ama bunca senedir öğrendiğim şey senin gibi insanlarla dialoğun anlamsız olduğu.
Saygılarımla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt