#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suç bulmuyorum bu adama. Hamza'yla olan takışmasından dolayı iyi oynamasına formda olmasına rağmen formayı kaybetti. Zaten istediği kadar formda olsun Modric gelse İniesta gelse Selçuk'u kesemez hiç bir teknik adam bu herifi kesemiyor. Kaptanlık pazubandı adeta dokunulmazlığı olmuş yorulsa bile dinlendirilemiyor anlamsızca. Şimdi ağzını büke büke gelip Emre'yi İniesta'yla karşılaştırıyor diyenler olacak, alakası yok gerizekalı bir daha oku anlatmak istediğim o değil benim.

Son düzenleme:
Sezon sonu takim ayirt etmeden yurt disina gitmeli.

sexy pas oyunu görmek istiyorum takimda

En yetenekli yerli oyunculardan biri ama gel gör ki değerlendiremiyoruz...

Disiplinsiz olsa bile hoca yumruğunu masaya vurduktan sonra gel bak nasıl oynuyor.

Bir oyuncunun kaderi sadece kendisine bağlı değil aynı zamanda hocasına bağlı. Bakınız Şenol Güneş...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Denizli belki de cocugun gelecegini engelliyor. Bu fossil yüzünden cocuk fransa'ya gidemeyecek. Yazik.

Bu adam hakkında iyi veya kötü yorum yapmayacağım. Tek söylemek istediğim bu adam kadroya alındığında iyi oynuyor, ertesi maç kötü oynayınca direk uzun süreli kesik yiyor. Hadi takımda istikrarlı olarak iyi oynayan adamlar olsa tamam diyeceğim ama o da yok. Bu adamın hiç mi kötü veya vasat oynama şansı yok?

tapatalk

Türk milli takimi dahil suanda turkiyede oynayan adamlarda dahil böyle yeteneklere sahip 2 ya da 3 adam vardir artık bundan kaynaklimi yoksa baska sebeptenmi cozemedim bir tutturamadi.

Oynasa kızıyorsunuz oynatılmasa kızıyorsunuz bende bu forum da bunu anlamıyorum emre hakkın da herkes atıyor tutuyordu şimdi nerede deniliyor

Anadolu takımlarından birine gitsin, 1 sezon düzenli oynasa zaten Fener falan alır en kötü.

Milyonlarca euro verdikleri Ozan'dan, Alper'den çok daha yetenekli.

Hadi bu yoklukta ligi, avrupa'yı geçtim, teknik direktör görevindeki şahıs Türkiye kupasında bile şans vermiyor.

En güzeli takımdan ayrılıp kurtarsın kendini. Burada aldığı maaştan fazlasını da rahat bulur.

Kısır Emre Çolak döngüsü:
- Uzun süre oynatılmayıp günün birinde ilk 11'e alınır.
- O maç çok iyi oynar. Oyuncu övülür, teknik adam kendisine şans vermediği için dövülür.
- Ertesi maç vasattır. Anadolu topçusu olduğu söylenir. Yerin dibine sokulur.
- Ve yine uzun süre kesik yer. Yedek kulübesinde oturur.

Selçuk'a, Umut'a gösterilen sabrın yarısı şu adama gösterilmiş olsaydı şuan 11'in vazgeçilmez adamı olurdu. Selçuk denen herif yıllardır kötü oynuyor ve sürekli 11'de. Emre bir maç kötü oynuyor ertesi maç yedek kulübesinde.

- O maç çok iyi oynar. Oyuncu övülür, teknik adam kendisine şans vermediği için dövülür.

Selçuk'a, Umut'a gösterilen sabrın yarısı şu adama gösterilmiş olsaydı şuan 11'in vazgeçilmez adamı olurdu. Selçuk denen herif yıllardır kötü oynuyor ve sürekli 11'de. Emre bir maç kötü oynuyor ertesi maç yedek kulübesinde.
Iste önemli olan bu.

Genc oyuncuya sabir gösterecegine bunlara gösteriyoruz. Bu zihniyetle genc oyuncunun yetismesini bekliyoruz.

yeterli şans ve sabır kendisine senelerdir gösterilmesine rağmen yeteneklerine ihanet edip bir arpa boyu yol ilerleyememiş nice adamlardan biridir.

Suçlu ailesi cevresi ve bu klüptür. Gencecik bir adamı ilk önce piskolojik olarak bu seviyelere hazırlamak gerek sen alıyorsun adamı varoştan türlü zorluktan cebine koyuyorsun deste deste parayı ünlü yapıyorsun Türkiye nin en büyük klübünde oynatıyorsun işte bütün bunlar o çocuğu yiyip bitiriyor.

Emre Sneijder takimda olmasi için biraz şanssiz

Ondan en iyi verim alabilecegimiz mevki 10#

Emre'yi göbekte oynatmak yerine keşke kanatta da deneseydik. Set oyununu bu kadar iyi oynayan bi adamdan hiç fayda alamadık.

D5803 cihazımdan gönderildi

Lig bitti bizim için, en azından lig sonuna kadar oynasın. Sinan'da sakat hem.

Bu adam hakkında iyi veya kötü yorum yapmayacağım. Tek söylemek istediğim bu adam kadroya alındığında iyi oynuyor, ertesi maç kötü oynayınca direk uzun süreli kesik yiyor. Hadi takımda istikrarlı olarak iyi oynayan adamlar olsa tamam diyeceğim ama o da yok. Bu adamın hiç mi kötü veya vasat oynama şansı yok?

tapatalk
Aynen katılıyorum. Forumda bile bu tür yorumlar var. Emre 1-2 maç iyi sonra kötü diye. Sanki dediğin gibi isikrar abisi futbolcu kaynıyor takımda. Elmander lı ilk sezonunda muthiş bir sezon geçirmişti devamlı forma şansı verildiği vakite

NKFVaklınaK

Son düzenleme:

tapatalk
Aylardır anlatmak istediğim noktasına virgülüne katılıyorum kardeş. Son iki yıldır göze hoş gelen futbol oynadığımız karşılaşmalarda Emre Ç. genellikle oyundadır. Ama Selçuk beyimizde nasıl bir kredi varsa 20 maç vasat altı oynasa dahi kesemiyorlar. Sanırım taraftarın Selçuk'u sevdiğini taptığını falan düşünüyorlar bunun başka bir açıklaması olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt