Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.983
- 10.804
- 2.838
bugün öğleden sonra güzel bir twit yapıştıracaktır aslan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi aksyonla asil potansiyalini gösterdi herif. Beynin azicik calissa, takimin yildizlarindan olurdun
çalışmadığını nerden biliyorsun floryada mı yatıyorsun
oynayanların da ne kadar çalışmış olduklarını görüyoruz
Yok canim.. 2 mac oynat 3 yil kes, sonra neden calismiyor de..
Hadi ordan. Sabri'ye, Umut'a, Selcuk'a, Balta'ya, Yasin'e gösterdigimiz tolreansi Jose, Emre, Koray icin gösterseydik keske.
calistigini demiyorum ki.
Götü kaliyor esegin. 3 mac iyi oynayip kendisini bir halt saniyor. Ergenin teki. Kendine ceki düzen verse class oyuncu olur.
doğru beyninin çalışması demişin
sahaya çıktığında beyninin çalıştığını da görebiliyoruz ama adamın neden oynatılmadığının sebebini bir türlü göremiyoruz
ergen mergen geçelim artık bu muhabbetleri yıllardır aynı laflar adam süre bulduğunda gayet olgun futbol oynuyor ama oynatılmıyor
bu işler lobi işleri , aldığı paranın az olması bile bunda etkilidir "bu kadar para veriyoruz bari oynatalım" denecek bir para kazanmıyor
neyse takımdan ayrılır da oynayabileceği bir yere gider umarım
Canin sagolsun. Ben Jose müthis topcu oldugunu savunmuyorum, aksine geldiginde oynamadan Türkiye icin dogru olmadigini yazmistim, stil olarak.Jose hariç katılıyorum.
Canin sagolsun. Ben Jose müthis topcu oldugunu savunmuyorum, aksine geldiginde oynamadan Türkiye icin dogru olmadigini yazmistim, stil olarak.
Ama biz cocugu Melo'nun yerine koyduk Melo gibi oynatmaya calistik. En azindan cocuk topu öne sürüyordu, kesici yerlere pas atiyordu. Pas hatasi da yapiyordu ama Selcuk gibi oynasa yapmazdi.
Selçuk'a verilen şans buna verilseydi Selçuk'tan çok daha verimli olurdu.