#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim hocalar bu adamı kesmekteki özgüvenlerini niye diğer oyunculara gösteremiyorlar?

tapatalk

bi aksyonla asil potansiyalini gösterdi herif. Beynin azicik calissa, takimin yildizlarindan olurdun

Moderatör tarafında düzenlendi:
daha fazla oynamasi lazim

Bu cocuk bu kadroda harcaniyor, ha cok kaliteli bir kadromuz olsaydi anlardim yedek kalmasini ama suanki durumda tuhafima gidiyor.

Yok canim.. 2 mac oynat 3 yil kes, sonra neden calismiyor de..

Hadi ordan. Sabri'ye, Umut'a, Selcuk'a, Balta'ya, Yasin'e gösterdigimiz toleransi Jose, Emre, Koray icin gösterseydik keske.

Son düzenleme:
çalışmadığını nerden biliyorsun floryada mı yatıyorsun

oynayanların da ne kadar çalışmış olduklarını görüyoruz

calistigini demiyorum ki.

Götü kaliyor esegin. 3 mac iyi oynayip kendisini bir halt saniyor. Ergenin teki. Kendine ceki düzen verse class oyuncu olur.

Bu hafta 1 dk,haftaya 2 dk oynar,adam olana yeter bu ne be kardeşim şans veriliyo rezalet futbol,selçuk abinin topunu izle örnek al biraz örnek

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

calistigini demiyorum ki.

Götü kaliyor esegin. 3 mac iyi oynayip kendisini bir halt saniyor. Ergenin teki. Kendine ceki düzen verse class oyuncu olur.

doğru beyninin çalışması demişin

sahaya çıktığında beyninin çalıştığını da görebiliyoruz ama adamın neden oynatılmadığının sebebini bir türlü göremiyoruz

ergen mergen geçelim artık bu muhabbetleri yıllardır aynı laflar adam süre bulduğunda gayet olgun futbol oynuyor ama oynatılmıyor

bu işler lobi işleri , aldığı paranın az olması bile bunda etkilidir "bu kadar para veriyoruz bari oynatalım" denecek bir para kazanmıyor

neyse takımdan ayrılır da oynayabileceği bir yere gider umarım

Önceki teknik direktör tr kupasında bile şans vermedi bu kardeşimize.

Şu takımda oynamazsa nerede oynayacak?

doğru beyninin çalışması demişin

sahaya çıktığında beyninin çalıştığını da görebiliyoruz ama adamın neden oynatılmadığının sebebini bir türlü göremiyoruz

ergen mergen geçelim artık bu muhabbetleri yıllardır aynı laflar adam süre bulduğunda gayet olgun futbol oynuyor ama oynatılmıyor

bu işler lobi işleri , aldığı paranın az olması bile bunda etkilidir "bu kadar para veriyoruz bari oynatalım" denecek bir para kazanmıyor

neyse takımdan ayrılır da oynayabileceği bir yere gider umarım

insallah ispanyaya gider. Tam o nun icin. Ben bunu halen diyorum .Emre nin potansiyali Ardanin bile üstündedir. Ama bunu birileri anlatmasi gerek buna. Ispanya ideal bence

Artık oynamaya hak ediyor

Hareketsizliğe care olabilir

Şans verildiğinde klasik Emre yerine disiplinli oynaması lazim ki ayni Arda abisi zamaninda yaptığı gibi formayı kapsın

Selçuk'a verilen şans buna verilseydi Selçuk'tan çok daha verimli olurdu.

Jose hariç katılıyorum.
Canin sagolsun. Ben Jose müthis topcu oldugunu savunmuyorum, aksine geldiginde oynamadan Türkiye icin dogru olmadigini yazmistim, stil olarak.

Ama biz cocugu Melo'nun yerine koyduk Melo gibi oynatmaya calistik. En azindan cocuk topu öne sürüyordu, kesici yerlere pas atiyordu. Pas hatasi da yapiyordu ama Selcuk gibi oynasa yapmazdi.

Canin sagolsun. Ben Jose müthis topcu oldugunu savunmuyorum, aksine geldiginde oynamadan Türkiye icin dogru olmadigini yazmistim, stil olarak.

Ama biz cocugu Melo'nun yerine koyduk Melo gibi oynatmaya calistik. En azindan cocuk topu öne sürüyordu, kesici yerlere pas atiyordu. Pas hatasi da yapiyordu ama Selcuk gibi oynasa yapmazdi.

Selçuk ayrı bir örnek sürekli geri pas yapıyor zaten. Jose de geri vermesi gerektiğinde, yan pas yapması gerektiğin de inatla ileri oynayıp kaptırıyordu. Takımın durumu ortada zaten bir de böyle ataklar verirsek iyice batarız. Takım tak tak paslaşır o zaman Jose oynar takımda, tek yaptığı pas atmaktı. En son maçta onu da yapamamıştı sanırım.

Bu çocukta başka birşey var. Teknik nedenlerden dolayı oynatılmadığını düşünmüyorum. Ya Hamza hocaya ya da yönetime bir saygısızlık yaptı.

Selçuk'a verilen şans buna verilseydi Selçuk'tan çok daha verimli olurdu.

Emre'ye yeteri kadar şans verildi. 1-2 maç harikulade oynuyor, sonra saç stilini değiştiriyor, saçına faça attırıyor falan. Sonra yine düşüşe geçiyor. İstikrar sıfır.

Ama şuanda oynatılması gerektiği de bir gerçek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt