#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şenol hocayı öyle çok sevmem fakat önceki teknik direktör yerine Şenol gibi bir hocamız olsaydı şu an Türkiye futbolunun yıldızı bu adamdı

Şenol hocayı öyle çok sevmem fakat önceki teknik direktör yerine Şenol gibi bir hocamız olsaydı şu an Türkiye futbolunun yıldızı bu adamdı
Senol denen türk futbolun gercek serefsizi de digerlerinden farkli degil.

Olcay, Köybasi gibi vasatlari oynatan da Senol. Türk teknik adam sadece Terim olur, digerlerinin alayi capsiz. Hic biri Avrupa'ya gidemiyor, Terim dahil.

Senelerdir diyorum bu adam Westen sonra takımın en yetenekli oyuncusudur.

sabrınız yok,joseye de yazık ediyosunuz.gençlerin hepsine...

Belki biraz abartıyorum ama yetenek olarak David Silva'nın 2-3 tık altında sadece. Yeteneğine ihanet eden tayfadan.

Belki biraz abartıyorum ama yetenek olarak David Silva'nın 2-3 tık altında sadece. Yeteneğine ihanet eden tayfadan.
İhanet falan etmiyor sevgili kardeşim Selçuk kesilemiyor tek sorun bu. Çünkü Selçuk Beyimizin Avrupa şampiyonasında oynaması gerek. Bu gözler Emre'nin 3 maç üst üste çılgın atıp sonraki maç kenara çekildiğini gördü. Ama Selçuk Bey 30 maç kötü oynar bir penaltı ile bir frikik ile kahraman ilan edilir.

bu les takimda pozitif anlamda göze batti ama 25 yasina geldi hala adam olmadi 3-5 mac sonra tekrar bozulur diyecegim de bi 3 senelik kontrat daha almak icin oynayip kariyer sonunu hazirlamak isteyecektir. sözlesme arefesinde sabri gibi iyi top oynayan elemanlardan biri. mac basi yüksek olan 1 senelik kontrat teklif edilsin edilecekse.

Murhan bu takımda istikrarlı şekilde belli bir seviyede performans gösteren futbolcuları sayar mısın?

İhanet falan etmiyor sevgili kardeşim Selçuk kesilemiyor tek sorun bu. Çünkü Selçuk Beyimizin Avrupa şampiyonasında oynaması gerek. Bu gözler Emre'nin 3 maç üst üste çılgın atıp sonraki maç kenara çekildiğini gördü. Ama Selçuk Bey 30 maç kötü oynar bir penaltı ile bir frikik ile kahraman ilan edilir.

Selçuk'un kötü, etkisiz oynadığı aşikar ancak Emre de yıllardan beri istikrarsız bir görüntü çiziyor. 3 ay önce bu konuya atılan mesajlarla, şimdi atılan mesajlar bunu kanıtlar cinsten. Tek istikrarlı oynadığı sezon 11-12, o sezondan sonra saldı. Bir de şu gerçek var; taraftar da sevmiyor Emre'yi. Artık tipinden mi yoksa karakterinde midir anlamadım bir antipati duyuluyor yani. Hayır bakıyorum yaşı hala genç. Futbolun en olgun döneminde artık.

Hala genç diyorlar. 25 oldu 25..

Neymar 24 yaşında ama dünyaları kazandı adam. Pogba 21-22 yaşında 100M'ler konuşuluyor. Bizde hala 25 yaşında genç diyorlar..

Bunca hoca birşey göremediyse sorunu kendinde arasın bir zahmet. Hamza gibi evlatçı hoca bile 2 ay oynattıktan sonra oynatmadı bunu.

İyi oynasa sözleşme için, kötü oynasa kafasında silmiş başka bildiğiniz bir şey yok anasını satıyım. İstikrarda istikrar, istikrarda istikrar. Bak istikrarlı Selçuk 200 küsür maçtır tok gibi oynuyor aha size istikrar.

ergen

apaçi

şımarık

akılsız

diyen çıkmadı mı hala

Bugün en iyisiydi takımın ancak fiziği berbat Mehmet batdaldan bir pozisyonda top almaya çalıştı yerde paspas oldu

Hala genç diyorlar. 25 oldu 25..

Neymar 24 yaşında ama dünyaları kazandı adam. Pogba 21-22 yaşında 100M'ler konuşuluyor. Bizde hala 25 yaşında genç diyorlar..

Bunca hoca birşey göremediyse sorunu kendinde arasın bir zahmet. Hamza gibi evlatçı hoca bile 2 ay oynattıktan sonra oynatmadı bunu.

Burası Türkiye abi, geçeceksin bunları. Senin seviyen belli, hududun belli. Bu adamlar erken parlamış olabilir ancak böyle bir kaide yok yani. Pogba'nın, Neymar'ın maliyetiyle bile yarışamazsın. Senin en yetenekli futbolcun 12 milyon euro küfür kıyamet gitti Türkiye'den. 40 milyon euroluk potansiyeli yok pahasına sattın, neden bahsediyorsun ki? Bülent Korkmaz için 25 yaşına kadar sıradan bir futbolcu olduğu söylenir. Suat Kaya 25 yaşından sonra kıymete bindi. Caner, Selçuk, Burak keza bunlar da öyle. Bir futbolcunun en olgun dönemi de 25 ve 31 yaş arasıdır, nokta. O yüzden geçeceksin bunları.

Son düzenleme:
Emre'nin yerine gercekten Tarik mi girdi oyuna? :D

Bu "teknik direktörümüz" Orhan Atik mi her neyse güzel kafa yasiyor.

Emre'nin yerine gercekten Tarik mi girdi oyuna? :D

Bu "teknik direktörümüz" Orhan Atik mi her neyse güzel kafa yasiyor.

Hayatımda belki gördüğüm en saçma değişiklikti...

Anlayan varsa aydınlatsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
inşaalah 2-3 maç oynayıp ben oldum moduna girmezsin tekrar.Bugün çok iyiydin,tebrikler

Hayatımda belki gördüğüm en saçma değişiklikti...

Anlayan varsa aydınlatsın

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sayın teknik traktörümüz Orhan bey golü bizim atıp 3-2 öne geçtiğimizi zannetti. Yoksa başka hiç bir açıklama gelmedi benim aklıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt