#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon başından beri, Emre, Koray, Jose, Carole, Sinan (ve daha sonra Linnes) devamlı bu isimleri oynatsaydık ne kaybederdik çok merak ediyorum. Zaten kaybetmediğimiz kupa kalmadı, en azından daha göze hoş gelen bir futbol oynardık, ya da 2-3 oyuncu kazanırdık gelecek sezonlar için. Şu an hepsi çok daha iyi seviyelerde olurlardı.

Su zamanda selcugun yerine koyulması gereken adam.
Yanına da José oynamali.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep aynı şey söyleniyor bu çocuk ben oldum havasına girmiyor.

Tarzı gereği ayarı yok.

Ya çok iyi olur, ya da kötü gözükür.

Mücadelen kaçmaz, gereksiz geri pas ile oyun yavaşlatmaz. En kötü maçında bile Sneijder'in saha da dilinden anlayan ender isimlerden biri yine de.

Aynı şey

Telles-Yasin
Sneijder-Emre

için geçen sene varken, nasıl daha efektif olduğumuz belliydi.

Takımın en iyi oyuncusuydu, atik denen adam gitti çıkardı şok oldum izlerken. Mustafa Denizli de büyük haksızlık etti Emre'yi oynatmayarak, umarım oynar artık.

Oyundan çıkışı dehşet vericiydi. Maçın açık ara en iyisi çaldığı topları sayamadım, donk kerestesinden katvekat iyi

alexi maymun eden emre çolak hep aynıydı gelen çapsız hocalar kullanamadı

bu orhan mıdır, ne halttır, derhal uçurulsun..

emre'nin bugün iyi oynamasını geçtim, ortasaha oyuncusu çıkarıp, sahaya ofis boy sürmek nedir ulan..

Kız gibi oynamayıp, kıçını rakibe dayamamıştır. Varsın şımarsın. Özgüveni olmayan adamlar oynadığı için orta sahamız kabız. İstediği kadar risk alsın göbekte çalıma girsin tekniği kısıtlı olan Selçuk bey gibi her sıkıştığında kendini yere atmasın yeter.

Harcaniyor bir daha ilk 11 oynamaz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Donk'dan daha çok hava topu indirmiştir çocuk.

Yazık ediyoruz. O da kendine yazık ediyor ama Emre'yi adam edecek bir teknik direktör bulamadık. Terim zamanında şampiyonluğun en büyük parçalarındandı sonra hiç ettik çocuğu.
Şenol Güneş'in bile elinde olsa adam olurdu.

geleceğe dair kadrom budur devrim niteliğindedir ama yapamaz orhan ATIK

Muslera
Linnes Denayer Koray Carole
jose emre çolak
poldi yasin
sneijder

Volkan pala(sinan)

ama yemez yapamaz bu orhan atık

zagreb Halilovic'i Anderlecht Tielemans'ı 16 yaşında şampiyonlar liginde oynattı
bizim takımıın yaş ortalaması 30 31 olduğu için emre çolak da 24 yaşında genç diyoruz işte

Emre Colak bundan sonraki maclarin tumunde ilk 11 baslamali. Gerekirse orta sahanin ortasinda, yada zaman zaman kanatta. Ama oynamali, sezon basindan beri bunu oynatmayip cok sey kaybettik. Suan sozlesmesi biten oyuncular arasinda olan Emre nin de artik yeni sozlesme gorusmeleri baslamasi lazim. Zaten aldigi para cok degil, ver onune 2 yillik sozlesme o hemen imzayi atar.

Emre yi oynatmayan teknik direktör olamaz, olsa olsa teknik traktör olabilir.

fener maçında başarılar aslanım : ))

çok severim ,yalnız rezil oynadı ankarada

fener maçında oynamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt