#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroda adam yok ki.Fb maçında oynaması şart.

ryan henk donkun hemşerisi onu oynatır

önüne de birlo selçuk koyar , yasin wesley podolski falan fıstık

tabi kadroyu orhan ocam yapacaksa oynayabilir

Orhan da Donk'u oynatmaz ama sol beke Balta'yı forvete Umud'u falan koyar.Aynı kapıya çıkıyor.

"Hoca yok, ders boş" diye espri yaptığı için süresiz kadro dışı kaldığı haberi var birkaç sayfada gördüm, doğru mu bu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

fenerbahçe ve beşiktaş bu çocuğa salça olacak.demedi demeyin...yeni başkan ve yönetim sözleşmesini uzatmalı.

Riekerink Yasin'i oynatip bunu oynatmaz ise yazik olur.

Haberlere göre ilk defa bir teknik adam savunma konusunda dogru tercihleri yapacak gibi (Linnes-Ched-Denayer-Carole)

Ama her teknik adamin en az bir sacmaligi oluyor. Ideal 11 Yasin yerine Emre'dir, cikar su 11'i efsane ol be adam.

Son düzenleme:
Riekerink Yasin'i oynatip bunu oynatmaz ise yazik olur.

Haberlere göre ilk defa bir teknik adam savunma konusunda dogru tercihleri yapacak gibi (Linnes-Ched-Denayer-Carole)

Ama her teknik adamin en az bir sacmaligi oluyor. Ideal 11 Yasin yerine Emre'dir, cikar su 11'i efsane ol be adam.

Bence yasin kalsın emre yine oynasın ama umut oynamasın podolski oynasın onun yerine bu nasıl olur acaba? savunma zaten muhtemelen ilk defa istediğimiz gibi olacak.

Haftalardır oynasın diye bi taraflarımızı yırttık burada. Ama bu gün bana göre oynamamalı. Sonradan girecekse amenna.

at golünü yap asistini yık kopar cıldırt bizi..

at ulan artık. bişeyler yap. kır kabugunu yırt kendini emre..

Son şansın Emre, yap bir şeyler artık. Patlamanın zamanı geldi de geçiyor.

Bugün bir şeyler yapamazsa net yolcu, ki bence yapamayacaktır (rez alın rezil edin beni inşallah)

Yönetim, Emre Çolak ile performansa dayalı 3 yıllık yeni sözleşme imzalama kararı aldı. (Hürriyet)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt