#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşmesi mutlaka uzatılmalı

Kiralayalım. Seneye Avrupa'da yokuz zaten, altyapıdan yetişniş topçuya ihtiyaç yok.

Talha baros napıyo reyis görüşüyomusunuz hala xdxdxd

kac yildir su celimsizligine bi care bulamadi .s

Emre%C3%87olak.jpg

İyi solakların çelimsiz olması bazen avantajdır

bkz. Messi, Zivkovic, Januzaj, Emre vs

Sneijderin 2 maç başı parasınamı oynatıcaksın çoçuğu dengelerimizi bozmayamı niyetin var senin yaw
Lpool-Dortmund maçını izleyince 50bin euro daha kestim.Bizim kağnı gibi adamlara ihtiyacımız yok.Tugay da böyleydi,Avrupaya gidince kendini geliştirdi.Bu adam da Avrupaya gitmeli ama parayı tercih edecektir.

Lpool-Dortmund maçını izleyince 50bin euro daha kestim.Bizim kağnı gibi adamlara ihtiyacımız yok.Tugay da böyleydi,Avrupaya gidince kendini geliştirdi.Bu adam da Avrupaya gitmeli ama parayı tercih edecektir.
Kağnımı emre ç kağnı sınıfına sokulamaz bence kısa mesafede hızlı olmasa o 360 derece dönüşleri yapamazdı kağnı selçuk donk filandır

Bide bence emre ç nin derdi para değil başka sorunları var avrupaya gitmeyecektir biz şutlamazsak

Ben bunu bir türlü cözemeyecegim.

Ülkenin en yetenekli futbolcusu, herkesin öve öve bitiremedigi dombili Ozan falan halt yemis bunun yaninda.

Avrupa iyi gelecektir ama gitmez bu.

akilsiz oldugu icin hicbisey olmayacak
jose beyninin birazini buna verse bu da tekniginin birazini joseye verse seneye CLde finale cikariz

Kağnımı emre ç kağnı sınıfına sokulamaz bence kısa mesafede hızlı olmasa o 360 derece dönüşleri yapamazdı kağnı selçuk donk filandır

Bide bence emre ç nin derdi para değil başka sorunları var avrupaya gitmeyecektir biz şutlamazsak
Donk-Selçuk-Emre hepsi yavaş.Bugün Emre Can hiç çalım atmadan,topla sevişmeden tak tak diye pas atıp takımı hücuma çıkarıyor.Bizimkiler sağa bakar sola bakar topla döner bir bakmışsın top Muslerada :) Yılda 2-3 maç oynayacak adamı kadroda tutmaya hiççç gerek yok.

Emreden bir cacık olmaz inş kurtuluruz sezon sonu yoksa sabri 2 olur.

Hakan d. Adli ark yine ortada yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt