#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence etkenlerden birisi bu.

Digeri de Podolski'nin bu sezon gerek (skor hususunda) göze batan tek oyuncu olmasi gerek de soysal medyalar üzeri en öne cikan adam olmasi olabilir.

Taraftar seviyor bu adami, yerlilerin zaten yillardir gelen bir eziklik psikolojisi var. Calisip eksiklerini düzelteceklerine caba göstereceklerine ancak comak sokuyorlar iste böyle.

Ha bu arada futbolda yabanci-yerli ayrimi herhalde dünyada hic bir yerde bizim ülkemizdeki kadar zivanadan cikmamistir. Millet iyi futbolcu/kötü futbolcu olarak degil de yerli/yabanci olarak bakiyor genelde.

Yabancı sınırı 3 olsun yok yok 1 olsun yok yok hiç olmasın sizin gibi gevşekler yatarak para kazansın ne gerek var yabancıya.

Ölüceğimizide bilsek EMRE ÇOLAK ULAN!!

siz nasıl emreyi beğeniyorsunuz anlamadım neresi iyi futbolcu bir cacık yok kendisinde emre yi satmaya kalksan hangi büyük kulüp alır.büyük kulübü geçtim orta dereceli bir takım bile almaz geçmişe baktığımızda kaçtane maçı kurtarmış kaçtane maçta iyi oynamış bu anca aksiharda oynar

25 yaşında ama hala genç gelecek vaat eden arenada arada ıslıklanan muazzam bir futbolcu ayrıca forumda meloyu poldiyi sevmeyenlerin gıpta ettiği üstün yetenek

devamlılık sorunu var

daha iri hatunlarla takılırsa bu konuda yardım alabilir

25 yaşında ama hala genç gelecek vaat eden arenada arada ıslıklanan muazzam bir futbolcu ayrıca forumda meloyu poldiyi sevmeyenlerin gıpta ettiği üstün yetenek

Jamie Vardy 28 Yasinda kendini kanitladi ve suan Ingiliz milli takiminin Kane ile en iyi forveti .Bence futbolda hersey mümkün.Selcuk,Bilal veya Donk felan oynucagina Emre oynasin.Belli olmaz bir bakarsin bir anda ilk 11in degisilmez ismi olur

Bence etkenlerden birisi bu.

Digeri de Podolski'nin bu sezon gerek (skor hususunda) göze batan tek oyuncu olmasi gerek de soysal medyalar üzeri en öne cikan adam olmasi olabilir.

Taraftar seviyor bu adami, yerlilerin zaten yillardir gelen bir eziklik psikolojisi var. Calisip eksiklerini düzelteceklerine caba göstereceklerine ancak comak sokuyorlar iste böyle.

Ha bu arada futbolda yabanci-yerli ayrimi herhalde dünyada hic bir yerde bizim ülkemizdeki kadar zivanadan cikmamistir. Millet iyi futbolcu/kötü futbolcu olarak degil de yerli/yabanci olarak bakiyor genelde.
Samimiyettsiz gülümseme.
Sinan ve Yasin kanka. Güya Sinan in yerini lobi simdiden hazirliyor. Sinan ve poldi oynadiginda kendisi yedek kaliyordu bunu biliyordu. Biraz akilli olsa kağnı Selçukun yedek kalmasi halinde Sinan poldi ve kendisinin ayni anda oynayabilecegini anlardi.

Emre nın pasları şiir gibi bana sergen ve lincolnu hatirlatiyor, rizespora attigi golde topu bilardo topu gibi döndürek içeri soktu (American Football) rakip defansın ve ve kalecinin ayaklari birbirine dolandı. Seni oynatmayan td lerin..

Set oyununda çok iyi ama çok kopuk performansları var. Mesela önümüzdeki hafta leş oynasa kimse şaşırmaz. Fiziksel olarak kendine iyi bakmıyo ve ya mental olarak zayıf.

Emre´nin bu sezon kendini saldigi belli oluyor, zaten Hamza oynatmiyordu dogru düzgün, sonra Mustafa hoca hic oynatmadi. Hem mac temposu eksik, hemde kendini o aralarda salmis gibi. Gecen sezonun, ve sezon basinin diriligi, cabuklugu yok. Ancak oynaya oynaya acilir yine, mac esnasinda kaybolsa da, önemli isler yapiyor yeri geldiginde.

Kopuk kopu oynuyor. Bazen oynadığını unutuyorum. Ama bir yerde çıkıyor ki, Podolski'nin son golünde gördüğümüz gibi orada da yeteneğini konuşturuyor.

ARSLANimizi tebrik ederim.Aynen devam kral

Ilk yarida cok sacmasapan paslar atti ya bir bölüm boyunca.

Her zaman 90 dakika oynatilmasi gereken futbolcumuz. Oynadikca heyecani ve hatalari azalacaktir. Pas verisine, rakipten topu saklamasina hayranim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt