Emre takımda en verimli savunma yapan orta saha oyuncusu. Ayrıca takımın pas trafiğini düzende tutan tek oyuncu. Fatih Terim'in son döneminde takımın o kadar iyi oynamasında temel etkenlerden biri de Emre-Engin kanatlarıydı. Takımın çabuk ve çok fazla top kazanmasında en önemli etkenler Engin ve Emre'ydi; Selçuk ve Melo değil.
Futboldan anlayan adam kendini belli ediyor.
Noktasına virgülüne kadar katılıyorum. Engin, Emre, Elmander o kadar istekli ve agresif oynuyorlardı ki; hem her biri hücum hattında istasyon oluyorlardı, topları çok zor kaybediyorduk, hem müthiş bir savunma direnci katıp sahayı daraltıyorlardı. Böylece Melo ve Selçuk orta alanda çok rahat edip kreatif özellikleriyle ön plana çıkabiliyordu.
Önümüzdeki sezon Emre, Sneijder ve 4 ciğerli bir defansif orta saha ile Sinan, Podolski ve umarım artık takıma katacağımız adam gibi bir forvet oyuncusu sayesinde ligin en büyük şampiyonluk adayı oluruz.
Emre yetenekli, fırsat verilince de çok iyi işler yapan bir adam. Avrupa'dan muadilini almak 10 milyon eu. Elimizdeki yeteneği azıcık işlemek ise kontrat yenileme dışında beleş. Fakat "fucking turkish mentality" gereğince sorunu transferle çözmeye çalışacaktır yönetimimiz.
Sözleşme yenileyip ispanyaya staja göndermenin gerekir. 2sene aklı başına gelir 27 yasinda muazzam yolcuya sahip oluruz kadroda saklarsak kaybetmeye devam ederiz. 2senedir ben yirtiniyorum pissin diye bu yöneticiler niye dusunemiyor
Kanka kusura bakma amacım ofansif olmak değil ama hayatımda hiç bu kadar ezikçe bir yorum görmemiştim. Neden A takımda oynayabilecek seviyede bir futbolcuyu, birader bunu geliştirmeyi biz beceremedik, al sen geliştir sonra da geri gönder diye İspanya'ya kiralıyormuşuz? Adım gibi eminim Riekering veya bu kafada bir teknik adamla önümüzdeki sezon Bruma, Telles, Emre, Sinan, Linnes gibi potansiyelli futbolcularımızın performansı şaşılası derecede artar. Emre'yi İspanya'ya gönderip İniesta olarak geri alsan ne olacak? Balık tutmayı öğrenmek yerine niye önümüze atılacak kadar balığa razı geliyoruz? Bu camia potansiyellerini kullanmayı öğrenmeye mecbur. Öğrenmezse bi halt olmamayı öğrenecek seve seve. Futbol artık eskisi gibi değil. Her şey ekonomi. Benim cevherimi niye bir başkası işleyip bana satsın? Neden Arda'yı Barcelona'ya Atletico gönderiyor da, 40 milyon EU'ya Galatasaray gönderip kazanmıyor.
Lütfen temizleyin zihninizdeki örümcek ağlarını...