#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al iste futboldan anlamayan bir taraftar daha. Ilk yarida top caldi, top verdi, top aldi, gayet iyidi yani.

hangi gözle izledin emreyi top çaldı top verdi dedin emreden bir halt olmaz anca aksiharın yıldızı Galatasarayında top toplayıcısı olur hayatımızda ortsaha görmesek yutturacak bize

Abartmıyorum suanda Türkiyenin en teknik oyuncusu olabilir ama teknik olmak Galatasarayda oynamak için yeterli değil mental fizik bir o kadar önemli topla oynamayı çok sevmesi onu saçma sapan top kayiplarina itiyor.
Dün akşama gelirsekte bence gayet iyiydi topa baskida yapti zaten göbekte oynamak bunu gerektirir.

11-12'de zımba gibiydi. scott piri vardı cünkü.

3 yıldır bu takımın kondisyoneri yok.

Yeteneğiyle değil beyniyle ilgili sıkıntıları var. Kesinlikle yetenekli çok iyi işler yaptığı zamanlar oluyor ama batırdığı zamanlar da oluyor. Takımda kalmasını isterim rotasyonda iş görür.

Macin tumu izlemene tavsiye ederim

bak renktaş emre çolak ile ilgili her zaman söylediğim bir söz var Gs de yedek bile olamaz tribüne bedava bile sokmam.
1. fener maçı sadece bir kriter olarak bakarsan eğer dünkü feneri yenmeyeni döverler ilk yarı pres yaptı top kaptı diye (bence bir bok yapmadı) bu adamdan bir halt olmaz.
2. Senin gördüğün şeyi Barca Münih Real M Atletico vs vs ortada dereceli takımlar dahi görmemiş sen neyi izledin peki
3. 25 yaşına gelmiş bir oyuncu Fatih terim zamanından beri oynuyor hangi maçta dedinki Emre çolağı seyretmek için bile maça gidilir.
4. 25 yaşına kadar hangi büyük maçta adını duydun bu maçı emre aldırdı dedin.

1 2 maç iyi oynadı diye boşuna çöp sözleşmesi yapacak kadar aptal değiliz heralde. 32 maç nerdeydi peki

bak renktaş emre çolak ile ilgili her zaman söylediğim bir söz var Gs de yedek bile olamaz tribüne bedava bile sokmam.
1. fener maçı sadece bir kriter olarak bakarsan eğer dünkü feneri yenmeyeni döverler ilk yarı pres yaptı top kaptı diye (bence bir bok yapmadı) bu adamdan bir halt olmaz.
2. Senin gördüğün şeyi Barca Münih Real M Atletico vs vs ortada dereceli takımlar dahi görmemiş sen neyi izledin peki
3. 25 yaşına gelmiş bir oyuncu Fatih terim zamanından beri oynuyor hangi maçta dedinki Emre çolağı seyretmek için bile maça gidilir.
4. 25 yaşına kadar hangi büyük maçta adını duydun bu maçı emre aldırdı dedin.

1 2 maç iyi oynadı diye boşuna çöp sözleşmesi yapacak kadar aptal değiliz heralde. 32 maç nerdeydi peki

Renkdas bak konuyu degistirmeyelim istersen. Emre dün iyi oynadi dedim, hakkini yememek lazim, ben dün Emreyi begendim, mücadele etti yahu dün, benim izledigim kadar ile adam top bile caldi, ben bunu Emre'den daha önce hic görmedigim bir hirs. Hatta Rie'nin altinda gayet iyi maclar cikardigini dusunuyorum Emre'nin, ve FT'den sonra pek oynamadi Emre, yani devamli oynamadi.

Bence 3 senelik bir sözlesme yapilmaliydi 600-800 bin euroluk, tabii kabul edersen eder, etmezsen gitmesi lazim.

Renkdas bak konuyu degistirmeyelim istersen. Emre dün iyi oynadi dedim, hakkini yememek lazim, ben dün Emreyi begendim, mücadele etti yahu dün, benim izledigim kadar ile adam top bile caldi, ben bunu Emre'den daha önce hic görmedigim bir hirs. Hatta Rie'nin altinda gayet iyi maclar cikardigini dusunuyorum Emre'nin, ve FT'den sonra pek oynamadi Emre, yani devamli oynamadi.

Bence 3 senelik bir sözlesme yapilmaliydi 600-800 bin euroluk, tabii kabul edersen eder, etmezsen gitmesi lazim.

gene sölüyorum aksihar yıldızı Gs loserı

En iyisini yapti kendisi icin. Gecen sene toparlanmamizin kilit ismiyken, birden nedensiz sekilde kesildi. Bu sene Riekerink gelene kadar hic oynatilmadi. Takimin biraz toparlanma dönemi, Emre´nin mac oynamaya basladigi dönemlere denk gelmesi de ilginc. Bireysel anlamda aslinda iyi degildi bu sene, hizi ve gücü eksikti. Umarim Ispanya´da bizi güzel bir sekilde temsil eder.

Takımda onca gitmesi gereken eleman varken Emre'ye olan bu düşmanlık nereden geliyor bilmiyorum. Hani gören de aldığı maaşla kulübü sömürüyor zannedecek. Rotasyon için iyi bir isim giderse yazık olur.

ben üzüldüm şahsen bu düşmanlık saçma sapan ardayı yediniz sıra emredeydi yiyinnn yiyin

Altyapımız biraz iyi olsa Emre'nin gitmesi umrumda olmaz da bi yıl sonra avrupada en az 4 altyapı oyuncusu yazmamız lazım kadroya. Bu açıdan bakınca Emre'nin gitmesi bana göre Eray, Semih, Sabri'den en az birinin daha kalması anlamına geliyo.

Altyapımız biraz iyi olsa Emre'nin gitmesi umrumda olmaz da bi yıl sonra avrupada en az 4 altyapı oyuncusu yazmamız lazım kadroya. Bu açıdan bakınca Emre'nin gitmesi bana göre Eray, Semih, Sabri'den en az birinin daha kalması anlamına geliyo.

Böyle bir kural sanirim sadece GS icin gecerli. Bjkde Necip disinda altyapidan gelen oyuncu yok. Fbde Topal, Sener, Gönül, Caner, Volkan, Hasan Ali, Volkan Sen, Alper vs hangi oyuncu altyapidan cikti?

Deportivo Emreyi zaten almaz.

Böyle bir kural sanirim sadece GS icin gecerli. Bjkde Necip disinda altyapidan gelen oyuncu yok. Fbde Topal, Sener, Gönül, Caner, Volkan, Hasan Ali, Volkan Sen, Alper vs hangi oyuncu altyapidan cikti?

Deportivo Emreyi zaten almaz.

Bu kuralı uygulamama durumu var zaten. Ama 25 kişilik kadroda maksimum 21 kişi bulundurursun. Sakatlık, form sorunu vs çekmezsen 21 kişi idare edilebilir belki.

Deportivo Emre'yi alirsa seneye fb'ye pahaliya satmak için alır. Bu taraftarın abv. Vitamisiz taraftar, sizler komisyon çoplerine layiksiniz.
Yönetime baski yapin, size hemen birkaç komisyon çöpü alsın tatmin olun.

Tarık camdal
Semih
Cenk gören
Eray
Hamit
Bilal
Sabri
Olcan
...

Bunlar hepsi emreden iyide emre satılsın deniliyor:)

Böyle bir kural Fb icin bile sorun yaratmiyorsa, hicbir takim icin yaratmaz.

En iyi oyuncusunun 500 bin avro bile kazanmadigi Deportivo, en fazla rotasyon oyuncusu olabilecek Emreye 900 bin avro verip alacak.:asd22: Yerli oyuncular bizde kazandiklarinin ceyregini bile kazanamazlar baska takimlarda. Sabri ve Emre kalir. Hamit bile kalabilir.

Zaten Eray, Tarik, Hamit, Emre, Sabri hepsi kalsin. Sampiyonluk gibi amacimiz mi var sanki? Gelecek sezonda 40-50 puan fark yeriz, Turkiye kupasini aldik mi, sorun kalmaz. Tarik, Emre, Hamit, Olcan kaliyorsa, Donk ve Josede kalsin. Onlarin günahi ne? Emre 2009dan beri takimda gelismedi. Josede kalsin, 7 yil, belki gelisir.Zaten ya maaslarini ödeyip sözlesmelerini feshederiz ya da maaslarini ödeyip kiralariz. Yoksa kimse Joseye 800 bin avro, Donka 1.5 milyon avro vermez.

yolun acık olsun
13777729651643.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt