#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jose yi istemeyen takım emreyi alıyor. Bizimkilerde burda emreyi istemeyip Jose yi tutuyor.
İspanyollar futbol cahili demek ki

Topu ayağında fazla gevelememeyi İspanyollardan öğrenir umarım. Dünya'nın en zor ligine gidiyor orda da böyle top kullanırsa işi zor. Tek pas oyunuyla beraber, pozisyon bilgisini de biraz olsun geliştirirse iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Yolu açık olsun.

Özlücem apaçiyi kimlerin gitmesini beklerken kim gidiyor ya

böyle bir zihniyet olabilir gidicek 20 tane adam var niye emre
kardeşim hepsi gitsin hepsi biz onlara kalsın mı diyoruz

Ben hiç inanmıyordum İspanya haberlerine giderek kapağı takmış. :P Kendisi için hayırlı olsun bizde uzayıp kısalacağı yoktu, belki yeni hayat yeni insanlar bazı şeyleri değiştirebilir.

Diğer yerli çöplerin gitmesi benim için daha önemli

Hamit Sabri Olcan vs vs hala takımda kalmaya devam edecekse emre'nin gitmesi skandal olur.

Böyle bir kural Fb icin bile sorun yaratmiyorsa, hicbir takim icin yaratmaz.

En iyi oyuncusunun 500 bin avro bile kazanmadigi Deportivo, en fazla rotasyon oyuncusu olabilecek Emreye 900 bin avro verip alacak.:asd22: Yerli oyuncular bizde kazandiklarinin ceyregini bile kazanamazlar baska takimlarda. Sabri ve Emre kalir. Hamit bile kalabilir.

Zaten Eray, Tarik, Hamit, Emre, Sabri hepsi kalsin. Sampiyonluk gibi amacimiz mi var sanki? Gelecek sezonda 40-50 puan fark yeriz, Turkiye kupasini aldik mi, sorun kalmaz. Tarik, Emre, Hamit, Olcan kaliyorsa, Donk ve Josede kalsin. Onlarin günahi ne? Emre 2009dan beri takimda gelismedi. Josede kalsin, 7 yil, belki gelisir.Zaten ya maaslarini ödeyip sözlesmelerini feshederiz ya da maaslarini ödeyip kiralariz. Yoksa kimse Joseye 800 bin avro, Donka 1.5 milyon avro vermez.
Fb ve Bjk için sorun yaratmaz tabi adamların avrupada hedefi mi varki onlarla kıyaslama yapıyosun. Onlar 35 kişi oynasa da maksimum grupta 3.oluyo zaten. Ki dediğim gibi sorunluk bi durum yok kuraldan ne kadar sapmışsan o kadar az oyuncu kaydediyosun. Ben Emre'yi seven bi adam değilim bu arada, sahada iyi oynasa bile çetecinin önde gidenidir kendisi. Sadece altyapımızın kötü olmasının sonucu olarak muhtaç olduğumuz bi duruma değindim.

Bu arada as oyuncusuna maksimum 500k veren Deportivo rotasyon için aldığı Emre'ye 900k vermiş sen bunları söylerken

D5803 cihazımdan gönderildi

Jose ile Emre çok farklı tarzda oyuncular. Kusura bakma ama acayip saçma bi mesaj olmuş (tarzdan bağımsız olarak da).
Ikiside merkez ve bazende kanat da oynaya bilen oyuncular. Stileri farklı evet ama mevki olarak aynı sayılırlar. José vasat İspanyol oyuncu zaten tartışılacak durum yok burda zaten.

bir yerden baslamak gerekiyordu, defolup gitmesi iyi oldu. 3 sene daha kontrat alsa sabri gibi gitmeyecekti bir türlü.

Ikiside merkez ve bazende kanat da oynaya bilen oyuncular. Stileri farklı evet ama mevki olarak aynı sayılırlar. José vasat İspanyol oyuncu zaten tartışılacak durum yok burda zaten.
Jose Emre'ye göre daha düz oyuncu. Mevkileri aynı diye ikisini de aynı kefeye koymak doğru değil. Xabi Alonso ile Vidal'ın da mevkileri aynı misal.

Bi benzetme daha yapayım mesela, tarzları da yakın tutarak. Jose = Fabregas, Çolak = Modric. İkisine de ayrı ayrı ihtiyaç duyabilirsin, birine ihtiyaç duyup ötekine duymayabilirsin, yahut ikisine de ihtiyacın olmayabilir. Deportivo'nun Jose'yi tutmayıp da Emre'yi alması bişey ifade etmiyor kısaca. Böyle bi mantık yok. (Jose/Emre iyidir, kötüdür olayına girmiyorum)

Jose Emre'ye göre daha düz oyuncu. Mevkileri aynı diye ikisini de aynı kefeye koymak doğru değil. Xabi Alonso ile Vidal'ın da mevkileri aynı misal.

Bi benzetme daha yapayım mesela, tarzları da yakın tutarak. Jose = Fabregas, Çolak = Modric. İkisine de ayrı ayrı ihtiyaç duyabilirsin, birine ihtiyaç duyup ötekine duymayabilirsin, yahut ikisine de ihtiyacın olmayabilir. Deportivo'nun Jose'yi tutmayıp da Emre'yi alması bişey ifade etmiyor kısaca. Böyle bi mantık yok. (Jose/Emre iyidir, kötüdür olayına girmiyorum)
Evet ikna oldum bu mesajından sonra. Haklısın

CjiwkujWgAEd785.jpg

CjiwkuyWsAAUQ1H.jpg

CjiwkuSXIAAafSj.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt