#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
13597585_1768322463412425_1539257913_n.jpg

[h=1]colakemre52
Vamos #DeportivoLaCoruña![/h]

3-4seneye geri dondugunde olgunluga ermis muazzam bir futbolcumuz olur. Aptal cocuk dqha once gitmeliydin yalandan surundun su ulkede

Takimda emre colak kadar kaliteli yerli yok ama biz naptik,tabiki gönderdik

Ispanya'da basarili olacaktir

Sadece 1 sene avrupaya kiralasaydik döndüğünde efsane olurdu.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vallah bilmiyorum nerden aklima esti ama is yerinde nedense aklima takildi bizim Emre.

Hani klise bir baba sözü vardir ya "hem severim hem döverim". Iste benim Emre'ye karsi düsüncem de aynen böyle hem seviyorum hem de uyuz oluyorum agzini burnunu kirmak istiyorum. Sadede gelince ben Emre'nin eger iyi calisir ve nihayet biraz olgunlasmayi becerirse Ispanya'da cok sevilecegini ve hatta daha büyük bir takima transfer olabilecegini düsünüyorum.

Iste hersey Emre'de bitiyor. Bence hala bu ülkenin en yetenekli futbolcusu Emre. Yurt disinda yetisenler ile kiyaslamiyorum sadece bizim ülkemizde egitim alanlara bakinca Emre hala en yeteneklisi, cünkü Emre Avrupa'da büyümüs olsaydi daha baska yerlerde olabilirdi. Gelelim en büyük sorununa mental zayiflik. Bir de 25 yasina geldi hala su ergenligi üstünden atamadi, biraz olgunlasabilse keske.

Umarim Ispanya'da adam gibi calisir topunu düsünür de ergen ergen kari kiz pesinde kosmaz "guapa" "mamacita" falan diye. 25 yasinda olmasina ragmen hala gec degil, bence cok daha erken Avrupa'ya gitmeliydi. Akli olan her yerli futbolcu imkani buldugu an Avrupa'ya gitmeli bence, para mara göz boyuyor genc yasta büyüklere kazmayi atinca kendilerini birakiyor cogu.

Bakalim Depor'da nasil bir performans sergileyecek cok merak ediyorum, sirf bu yüzden de her maclarini izlemeyi hedefliyorum oldugu kadar.

Vallah bilmiyorum nerden aklima esti ama is yerinde nedense aklima takildi bizim Emre.

Hani klise bir baba sözü vardir ya "hem severim hem döverim". Iste benim Emre'ye karsi düsüncem de aynen böyle hem seviyorum hem de uyuz oluyorum agzini burnunu kirmak istiyorum. Sadede gelince ben Emre'nin eger iyi calisir ve nihayet biraz olgunlasmayi becerirse Ispanya'da cok sevilecegini ve hatta daha büyük bir takima transfer olabilecegini düsünüyorum.

Iste hersey Emre'de bitiyor. Bence hala bu ülkenin en yetenekli futbolcusu Emre. Yurt disinda yetisenler ile kiyaslamiyorum sadece bizim ülkemizde egitim alanlara bakinca Emre hala en yeteneklisi, cünkü Emre Avrupa'da büyümüs olsaydi daha baska yerlerde olabilirdi. Gelelim en büyük sorununa mental zayiflik. Bir de 25 yasina geldi hala su ergenligi üstünden atamadi, biraz olgunlasabilse keske.

Umarim Ispanya'da adam gibi calisir topunu düsünür de ergen ergen kari kiz pesinde kosmaz "guapa" "mamacita" falan diye. 25 yasinda olmasina ragmen hala gec degil, bence cok daha erken Avrupa'ya gitmeliydi. Akli olan her yerli futbolcu imkani buldugu an Avrupa'ya gitmeli bence, para mara göz boyuyor genc yasta büyüklere kazmayi atinca kendilerini birakiyor cogu.

Bakalim Depor'da nasil bir performans sergileyecek cok merak ediyorum, sirf bu yüzden de her maclarini izlemeyi hedefliyorum oldugu kadar.
rivaldo,djalminya ve bebeto gibi efsane olmak istiyorum dedi

bacaklara gel
fizigine laf edenlerin agzina vursa bizi buyuk 1 dertten kurtarir

Fizik sacmaligi da birtek bizim ülkede var.

Adam ne yapsin 10 kilo kas mi yapsin Shaqiri gibi mi olsun (ki o herifin genetik olarak tipi öyle iri yari bir de) ? Minyon tipli iste, bence gayet de normaldi ikili mücadelelerde.

Mesela Selcuk dan daha efektif ikili mücadelede bulundugu zamanlarda oluyordu cogu kez.

[h=1]colakemre52
Dünyanın her yerinde birlikteyiz, desteğiniz için teşekkürler.. / Estamos juntos en todas las partes del mundo. Gracias por vuestro apoyo.. ???????? deportivolacoruna ..✌️[/h]

13732131_991465510952817_284968246_n.jpg

colakemre52
Takım arkadaşlarımla yeni evimizde selfie .. / selfie con mis compañeros en nuestro nuevo casa

13743439_155219591570659_637125976_n.jpg

aydinla birlikte izledigim en yetenekli turk fusbalci idi kendisi
ikisi de ardayi donunda sallardi
biri nerde kimse bilmiyor bu da buralarda sürünüyor iste

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

colakemre52
Yeni sezon, yeni numara ve yeni bir başlangıç. / New season, new number, new beginning. / Nuevo temporada, nuevo número, nuevo comienzo. #DeportivoLaCoruña

13722290_1756731541210118_1165675432_n.jpg

13731294_1713553225562564_296266555_n.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt