#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cpf4-wIXgAAeRaa.jpg

Deportivo kulübünün 1946 yılından bu yana her sezon öncesinde "Teresa Herrera" adıyla kendi stadında organize turnuvada, bu yılki rakibi Villarreal oldu.

Soldado'nun sakatlandığı dün akşamki maçta Deportivo, Florin Andone ve Carles Gil'in golleriyle 2-0 galip gelerek kupayı kazandı. Deportivo'da ilk 11'de sahaya çıkan Emre Çolak, 69. dakikada yerini Luisinho'ya bıraktı. Deportivo'da ilk sezonunu geçiren Emre, dün akşamki galibiyetle ilk kupasını da kazanmayı başardı.

la liga'da asist kralıda olsa bundan bize topcu olmaz. ii etti gitmekle.

Galatasaray bu boru değil.

Aferin sana be. Arda ağabeyin gibi yobaz olma.

[h=1]colakemre52
Sezon öncesi İspanyolca derslerimize devam ediyorum. / I focus on learning Spanish ahead of upcoming season. / Me estoy dedicando a aprender el Español para la próxima temporada.[/h]
14031618_1257770064265560_453780737_n.jpg

Gecen rüyamda gördüm sakatlaniyordu yeni sezonda, bayagi da iyi bir sezon geciriyordu sakatlanana kadar. Cok üzülmüstüm.

Emrenin gönderilişi galatasaray tarihinin en büyük rezaletlerinden biridir en son keitanın gidişi böyle koymuştu

Emrenin gönderilişi galatasaray tarihinin en büyük rezaletlerinden biridir en son keitanın gidişi böyle koymuştu

Bir de bu adam cok kazanmiyordu yav. Adam 500 bin mi ne aliyordu bizden. Gittik Tolga'ya 2 Milyon maas 3 Milyon bonservis ödedik.

Deli olmamak elde degil.

Tolganin cigerini ve boyunu Emreye versek, bir dünya yildizi dogardi

Biraz da kafa yapisi degisik olsaydi keske.

Umarim Ispanya da biraz akli basina gelir de yeteneklerinin nihayet farkina varir ve olgunlasir biraz. Emre hala bu ülkenin en yetenekli futbolcusu su an.

Tam kendine uygun bir lige gitti. Kendini gösterebilir kafa olarak adapte olabilirse

Emrede eksik olan sey beyindi.

O yuzden nereye yollarsak yollayalim o beyinle olup olacagi bu kadar.

Savunma sikinti olur ama

Bruma, Podolski, Sinan

Sneijder, Selcuk, Emre

Üçlüsü iyi iş çikarirdi... Nasil iyi pas yaptiklarini zaten Fener finali ilk yari görmüştük. Defans sikinti olabilirdi, ama Cavanda ile Carole canavar gibi oynayarak kapatirdi belki...

Bu mali durumda çok boş iş yapti yönetim...

--------------------------

Bruma, Engin, Sneijder, Drogba, Emre, Melo tadindaki kadroyu hic izlemek nasip olmadi.

Sekiztas alir. Beles yolladigimiz armutu niye alalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt