#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan su cocuk kulubede olsa fena mi olurdu?Orta sahaya sokacak adamimiz yok dogru durust.Goz gore gore bedavaya biraktiniz adami.

Fazla da para almiyordu. 500 bin veriyorduk buna.

Kendisi acisindan gitmesi iyi oldu ama bence göndermemeliydik.

1 sene kiralık olarak gitseydi keşke.Döndüğünde işimize yarardı mutlaka.Emre düşük maliyetli bir adamdı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağcılar çocu Emre'yi gönderip Portekiz çingenesi josueyi takıma kazandıranın Allah bin belasını versin

kendini yıllarca bir gram geliştirmemiş, pozisyonu gereği akıllı oynaması gereken ama beynini hiç kullanmamış bir adamdı. yıllarca ha oldu ha olacak diye beklerken içimizi çürüttü. Josue adına da, 90 dakika bile oynamadığı 2 maçta adam vurmayı ne seviyosunuz anlamıyorum.

CtV6wogWEAArKF-.jpg

gelistir kendini milli takimda banko oynaman gerekiyordu coktan

şimdi Emre bonservis bedeli alınmadan mı gitti yoksa sözleşmesi bitti bizimle anlaşmadı Deportivo ile mi anlaştı.

adam 1 sene önce bizde oynamış olabilir ama giderken bizim oyuncumuz değildi

magazincilerden spor muhabiri devşiriyorlar .....

evladım. :( taraftar,yönetim, rikerink orhan el birliğiyle yediler çoçuğu..

Deportivo eylül ayında çıktığı 4 maçta 3 yenilgi 1 beraberlik almış.emre ise bu maçların ikisinde 11 çıkıp 180 dk sahada kalmış.bu kötü performansın ortasında ayın futbolcusu olmak büyük başarı hakikaten

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Acur abisiyle survivora katilir yakinda
Edit. yanlis baslik

Son düzenleme:
Emre Çolak, geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay da Deportivo'da "Ayın Futbolcusu" seçildi.

Cxj6bOyWQAAmQhe.jpg

Sakın bozma böyle devam et Aslan :hat:

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Fazla abartılıyor. Şu ana kadar 1 gol, 1 asisti var. Görende her maç hat trick yapıyor sanır. Deportivo'nun kadrosu vasat diye ön plana çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt