52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ejderler çıldırmış olmalı. :D işte bu beee. Haydi beyler. Az kaldı.

Tuna hesaplamada hata var Victory Day in Moscow 11 puan olması lazım :D

Güray Ataman Enfes parçana puan vermemişim üzgünüm, diğer yarışmalarda telafi edeceğime emin olabilirsin.

Hadi diğer şarkıları geçtim de, Metallica'nın ilk üçe girdiği ortamda Black Sabbath'ın Nirvana'nın ve Blind Guardian'ın yerlerde sürünmesi kıyamet alameti yahu :D

Korkunun ecele faydası yok, bir bilemedin iki, hadi bilemedin üç yarışma sonra kazanırım :D

Ağabey yarışmalara niye katılıyorum biliyor musun ? Ben katılmaya başladığımdan beri kazanamadığın için :D Sırf bunun için katılıyorum, totem yapıyorum bildiğin :D Yoksa zaten bizim şarkıların harcanacağını biliyorum lakin yine bir yarışmadan zaferle çıktım :D Yine fıs oldun ahahaha

Ağabey yarışmalara niye katılıyorum biliyor musun ? Ben katılmaya başladığımdan beri kazanamadığın için :D Sırf bunun için katılıyorum, totem yapıyorum bildiğin :D Yoksa zaten bizim şarkıların harcanacağını biliyorum lakin yine bir yarışmadan zaferle çıktım :D Yine fıs oldun ahahaha
Nihahhaahhah :D

Daha bir kaç hafta evvel kazandığımda ağlayıp gece yarısı yarışma düzenlettiğini çabuk unutmuşsun, hatırlatırız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt