52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve geçici puan durumu :D

Görüyoruz ki @Tevfik Aksoy feci intihar etmiş :D

25.Puanlama.png

Can Uz Erdi Güneş Tevfik Aksoy Tuncay Tum Tebrikler Beyler :) Tuna Köse emeklerin ve bu güzel yarışma için teşekkür ederiz ;) Lakin enstrümental parçalara karşı olan önyargılı tutumu şiddetle kınıyorum. Aynı şey Zamfir, Farid Farjad parçalarında da yaşamıştım ama neyse ki en azından Farid Farjad kürsüye çıkmıştı. Tek tesellim o :)

@Can Uz @Erdi Güneş @Tevfik Aksoy @Tuncay Tum tebrikler beyler. @Tuna Köse emeklerine sağlık kardeşim. Senin sıralama listesi gayet iyi oldu bence. Şarkı isimlerinin de listede yer alması estetik bir hareket olmuş. Diğerleri de feyiz alsın umarım. @Güray Ataman ilk yarışmanın günahı olmaz bir dahaki yarışmada tepelerde görürüz seni inşallah. B. Arda Aycan ağabeyimizin kazanamadığı bir yarışmayı daha sonlandırmış olmak inanılmaz huzur verici.

Bu 2.liği tum ejderlere armağan ediyorum bu sadece başlangıç Oy veren herkese teşekkürler

Arada kaynamasın mesajımı buraya kopyalıyorum.

Yukarıda ki mesajlara katılıyorum, tek çare konseptli yarışma yapmak.Hem canım (a'da şapka var) Rock-Metal şarkılar heba oluyor, hem de rock severler doğal olarak diğer tür müziklere oy vermiyor.

@Can Uz @Erdi Güneş @Tevfik Aksoy @Tuncay Tum Tebrikler Beyler :) @Tuna Köse emeklerin ve bu güzel yarışma için teşekkür ederiz ;) Lakin enstrümental parçalara karşı olan önyargılı tutumu şiddetle kınıyorum. Aynı şey Zamfir, Farid Farjad parçalarında da yaşamıştım ama neyse ki en azından Farid Farjad kürsüye çıkmıştı. Tek tesellim o :)

Abi dedim sana değil mi ama. Bilindik bir enstrümental şarkı olmasına rağmen rağbet görmedi :D

@Can Uz @Erdi Güneş @Tevfik Aksoy @Tuncay Tum tebrikler beyler. @Tuna Köse emeklerine sağlık kardeşim. Senin sıralama listesi gayet iyi oldu bence. Şarkı isimlerinin de listede yer alması estetik bir hareket olmuş. Diğerleri de feyiz alsın umarım. @Güray Ataman ilk yarışmanın günahı olmaz bir dahaki yarışmada tepelerde görürüz seni inşallah. @B. Arda Aycan ağabeyimizin kazanamadığı bir yarışmayı daha sonlandırmış olmak inanılmaz huzur verici.
+ 1905 ,
Yarışmaya katılan puan veren vermeyen herkesin eline sağlık ,
50-65 civarı puan alırım diyordum ama 80 puan benim için iyi bir işaret oldu , bir süre devam :hat:

@Can Uz @Erdi Güneş @Tevfik Aksoy @Tuncay Tum Tebrikler
@Alpay Asma @Ömer Tuğrul Yılmazer bence daha iyi yerlerde olmalıydı şarkılarını çok beğenmiştim. @Mehmet Arslaner Abi senin marşa da yazık oldu bunlar sanat düşmanı ya rus şeysi diyerek puan vermediler :)Bu arada müzik zevkimi gözden geçirmeye karar verdim seçtiğim şarkı sonuncu oldu, puan vermediğim şarkı 1. oldu, ilk 3 puanı verdiklerim kürsüye çıkamadı. :D

Can Uz Erdi Güneş Tevfik Aksoy Tuncay Tum tebrikler canlar.

Yavaş yavaş ejderlerin ne olduğunu göreceksiniz. Bu yarışmanın kazananı ejderler oldu. Çünkü şampiyon bağımsız. Ondan sonra gelen iki değerli yarışmacı ejder. Tuncay'ı saymıyorum. Porsukları göremedik ama. Nerdesiniz beyler? :D atıp tutuyordunuz.
Tuna Köse eline sağlık bu arada.

Tevfik' in şarkıya yazık oldu, çok sevdiğim bir şarkıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt