Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 83.639
- 44.621
- 4.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asgahaja ayip ayipRahatladım doğrusu. :H
Şaka bir yana tebrikler...
@Can Uz @Erdi Güneş @Tevfik Aksoy @Tuncay Tum Tebrikler Beyler@Tuna Köse emeklerin ve bu güzel yarışma için teşekkür ederiz
Lakin enstrümental parçalara karşı olan önyargılı tutumu şiddetle kınıyorum. Aynı şey Zamfir, Farid Farjad parçalarında da yaşamıştım ama neyse ki en azından Farid Farjad kürsüye çıkmıştı. Tek tesellim o
![]()
+ 1905 ,@Can Uz @Erdi Güneş @Tevfik Aksoy @Tuncay Tum tebrikler beyler. @Tuna Köse emeklerine sağlık kardeşim. Senin sıralama listesi gayet iyi oldu bence. Şarkı isimlerinin de listede yer alması estetik bir hareket olmuş. Diğerleri de feyiz alsın umarım. @Güray Ataman ilk yarışmanın günahı olmaz bir dahaki yarışmada tepelerde görürüz seni inşallah. @B. Arda Aycan ağabeyimizin kazanamadığı bir yarışmayı daha sonlandırmış olmak inanılmaz huzur verici.
Daha da enstrümental parça ile katılanı afedersinAbi dedim sana değil mi ama. Bilindik bir enstrümental şarkı olmasına rağmen rağbet görmedi![]()