- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
Bizde Tuncay yarışma açacak diye bekliyoruz bu kadar saattir.
Boşuna bekledik o kadar. Şimdi açar ama herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Ayberk'in yaptığını okudun değil mi? Hani şu 10 gün telefonu kapatma mevzuMehmet o kadehi sakince yere bırak![]()
Ahahahhah yok artık
Sen Ayberk'in yaptığını okudun değil mi? Hani şu 10 gün telefonu kapatma mevzune düşünüyorsun bu konuda?
Giriş-çıkış yapmaktan yoruldum yahu ben yatıyorum...Cümleten iyi gece(ler) dilerim,kendinize mukayyet olun,akıllı olun..Böylece uyuyacaklara da yol açmış olurum diye düşünüyorum.
Sen Ayberk'in yaptığını okudun değil mi? Hani şu 10 gün telefonu kapatma mevzune düşünüyorsun bu konuda?
Yahu şu işe bir çare bul. Bu nedir arkadaş ?
Giriş-çıkış yapmaktan yoruldum yahu ben yatıyorum...Cümleten iyi gece(ler) dilerim,kendinize mukayyet olun,akıllı olun..Böylece uyuyacaklara da yol açmış olurum diye düşünüyorum.
Onda çok dallı budaklı işler var,genelde anlatılmayacak mevzular yahu![]()
Forum ile alakalı.Çünkü cepten de aynı sorun var.
Başka tarayıcıyla denedin mi? Bu işler teknik ekip'in işi ama yapacak bir şey yok, adamlar hem çalışmıyor.
CTRL + F5 yaptın mı hiç Ayberk?Giriş-çıkış yapmaktan yoruldum yahu ben yatıyorum...Cümleten iyi gece(ler) dilerim,kendinize mukayyet olun,akıllı olun..Böylece uyuyacaklara da yol açmış olurum diye düşünüyorum.
Tarayıcı değiştirdin mi ? Yoksa inat mı ediyorsun ?
Değiştirdim la,chromedan da denedim,ordan tersine hiç girmiyorFatih'e mesaj attım,sınavları bu haftasonu bitince bakacakmış.