52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kedi lobisinin Tolga'sı, porsukların Emrah'ı varsa, ejderlerin de Murat Urhan 'ı var. Hayırlı olsun beyler. Murat Urhan o artık bir ejder ve yeni başlığı birazdan açacak.

Her gün yarışınca keyfi mi olur yav azıcık ara verin

Her gün yarışınca keyfi mi olur yav azıcık ara verin

tumblr_mdr7ookq8O1rlxqico1_500.gif

Daha öncede yazmıştım. Diğer forumlara olduğu gibi Yarışma Forumu' na da 3 üye gönüllü yönetici olarak atansın. Yönetiminde eli rahatlar, üyelerde yarışmasız kalmaz.
Aslan Türkoğlu Erdi tamam da hangi Atakan olacak. Soyadınıda yazsana.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Daha öncede yazmıştım. Diğer forumlara olduğu gibi Yarışma Forumu' na da 3 gönüllü yönetici atansın. Yönetiminde eli rahatlar, üyelerde yarışmasız kalmaz.
@Aslan Türkoğlu Erdi tamam da hangi Atakan olacak. Soyadınıda yazsana.

GT-I9300 Tapatalk

Atakan Arda gibi 10 numara, A kalite, Vip kontenjanda yer alan ejderi unutmanı yakıştıramadım açıkcası.

Bence sıkça yarışma olması gayet keyifli.

Keyifli olduğunu düşünmüyor olsam bile, "bu kadar sık yarışma olmasın, ara verin vs." diyeceğime yarışmaya katılmam en fazla. :)

Son düzenleme:
Sık sık yarışma olmaz diyenler bi zahmet sık sık neden yarışma olmayacağını da açıklasınlar o zaman. Şarkı yarışmasında herhangi bir sınır olmasını çok saçma buluyorum. Haa talep olmaz, kimse yarışmak istemezse o zaman haklısınız ama burada her gün yarışma yapılsa, aynı heyecanla, aynı keyifle katılacak arkadaşlar var. Yapılmasın diyerek onca insanın hevesini kursağında bırakmak hoş değil. Yapılmasa elinize ne geçecek? Ve ya yapılınca size bir zararı var mı? Hayır. O zaman bırakın yarışmak, eğlenmek isteyenler gönlünce eğlensin. İstemeyen katılmaz olur biter.

Gençleri bitirimhanelere sürüklemeyin, şurada efendi efendi yarışalım işte :D

Bence sıkça yarışma olması gayet keyifli.

Keyifli olduğunu düşünmüyor olsam bile, bu kadar sık yarışma olmasın, ara verin vs. diyeceğime yarışmaya katılmam en fazla. :)

Sadece 1 kez yarıştım ama edindiğim gözlem sık sık yarışma yapılmasın diyenler genelde katılmam demiyor aksine ilk onlar katılıyor :D

yaw bunu duzenlemek kolay falan mi saniyonuz

he

ozaman birtane mod tayin edin sirf yarisma forumlari icin, bol bol yarisiriz ozaman kimseyi rahatsiz etmeden

yaw bunu duzenlemek kolay falan mi saniyonuz

he

3-4 kez yaptım Hayri. :) Kolay değil elbet. Ama genelde hep aynı isimler yapıyor yarışmayı. Madem yarışmayı sadece yöneticiler yapabilir kuralı var, o zaman diğer yöneticiler de yapmalı. Öyle mesaj editlemekle, konuyu kapatmakla olmuyor bu işler. :) GSC üyeleri hizmet ister.

Sık sık yarışma olmaz diyenler bi zahmet sık sık neden yarışma olmayacağını da açıklasınlar o zaman. Şarkı yarışmasında herhangi bir sınır olmasını çok saçma buluyorum. Haa talep olmaz, kimse yarışmak istemezse o zaman haklısınız ama burada her gün yarışma yapılsa, aynı heyecanla, aynı keyifle katılacak arkadaşlar var. Yapılmasın diyerek onca insanın hevesini kursağında bırakmak hoş değil. Yapılmasa elinize ne geçecek? Ve ya yapılınca size bir zararı var mı? Hayır. O zaman bırakın yarışmak, eğlenmek isteyenler gönlünce eğlensin. İstemeyen katılmaz olur biter.
Ara verilirse daha keyifli oluyor sadece, kafaya takılacak bir şey değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt