- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.759
- 2.868
Teknik Ekipmanların bu tarz konularda yetkisi yok Mehmet Beyefendi hazretleriErman açsın, koskoca teknik ekip adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teknik Ekipmanların bu tarz konularda yetkisi yok Mehmet Beyefendi hazretleriErman açsın, koskoca teknik ekip adam.
Ağabey bu hafta maçlar var ve biraz meşgulum bu aralar![]()
Her gün yarışınca keyfi mi olur yav azıcık ara verin
Daha öncede yazmıştım. Diğer forumlara olduğu gibi Yarışma Forumu' na da 3 gönüllü yönetici atansın. Yönetiminde eli rahatlar, üyelerde yarışmasız kalmaz.![]()
@Aslan Türkoğlu Erdi tamam da hangi Atakan olacak. Soyadınıda yazsana.
GT-I9300 Tapatalk
Bence sıkça yarışma olması gayet keyifli.
Keyifli olduğunu düşünmüyor olsam bile, bu kadar sık yarışma olmasın, ara verin vs. diyeceğime yarışmaya katılmam en fazla.![]()
"Like ihtiyacımı diğer konulardan karşılıyorum bana ne sizin yarışmanızdan"
mı diyorsun yani reis![]()
yaw bunu duzenlemek kolay falan mi saniyonuz
he
Ara verilirse daha keyifli oluyor sadece, kafaya takılacak bir şey değilSık sık yarışma olmaz diyenler bi zahmet sık sık neden yarışma olmayacağını da açıklasınlar o zaman. Şarkı yarışmasında herhangi bir sınır olmasını çok saçma buluyorum. Haa talep olmaz, kimse yarışmak istemezse o zaman haklısınız ama burada her gün yarışma yapılsa, aynı heyecanla, aynı keyifle katılacak arkadaşlar var. Yapılmasın diyerek onca insanın hevesini kursağında bırakmak hoş değil. Yapılmasa elinize ne geçecek? Ve ya yapılınca size bir zararı var mı? Hayır. O zaman bırakın yarışmak, eğlenmek isteyenler gönlünce eğlensin. İstemeyen katılmaz olur biter.
Adminin ismi başa yazılır mention atmayı bilmiyorsun önce onu öğren canısı.
Müsait değilim hocam mentionı bile yeni gördümYalan mı oldu yarışma? Halbuki adminlerin admini @Emrah Yıldırım , modların modu @Tuna Köse ve @Tuncay Tum gibi kardeşlerimiz bizi yarışmasız bırakacak kadar zalim değillerdir.
Adminin ismi başa yazılır mention atmayı bilmiyorsun önce onu öğren canısı.