Furkan KAN
10 Numara!
- 5 Temmuz 2012
- 10.219
- 189
- 938
Geliyooor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen bugün o gün ,Bugün tam yarışma günü. Yarın da açıklanır. Maç günü araya girer sonra zaten.
İşte benim moderatörüm rütbeyi aldı hemen kaptı işi![]()
Teşekkür ederim Aslan.
Bu arada hergün yarışma mı olur Aslan. Lütfen teessüf ederim.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Taşlar yerine otursun. Varsa yetkim elbette düzenlemek isterim. Ama o gün, bugün değil Aslan.Eray ÖZTÜRK abi sen de yarışma yapmazsan insan içine çıkamam. Eskiden en azından bir bahenemiz vardı. Ejderlerin yöneticileri yok diyorduk. Şimdi o durum ortadan kalktı. Beni elalemin, özellikle de Erman Türker 'in diline düşürme, kurban oliyim.![]()
Taşlar yerine otursun. Varsa yetkim elbette düzenlemek isterim. Ana o gün, bugün değil Aslan.
GT-I9300 Tapatalk
Can Uz - Ertuğrul Kaya görüyorsunuz beyler. Kedi lobisi hiçbir çaba göstermiyor. Porsuklardan da Alpay karşı çıktı yarışma yapılmasına. Hala doğru yolu bulmak için bekliyorsunuz?Her gün her gün yarışma olmasın zaten yav, heyecanı kaçıyor![]()
@Eray ÖZTÜRK abi sen de yarışma yapmazsan insan içine çıkamam. Eskiden en azından bir bahenemiz vardı. Ejderlerin yöneticileri yok diyorduk. Şimdi o durum ortadan kalktı. Beni elalemin, özellikle de @Erman Türker 'in diline düşürme, kurban oliyim.![]()
Taşlar yerine otursun. Varsa yetkim elbette düzenlemek isterim. Ana o gün, bugün değil Aslan.
GT-I9300 Tapatalk
Aslan Türkoğlu gelelim fasulyenin nohutun faidelerine :2aloh1:Bu sefer güldürmedin. :38573:
Evet yarışma yok herhalde.
Komodo ejderlerinde Aslan'ın çabası, kendi lobilerinden çıkarttıkları moderatörü yarışma yapmaya ikna edememeleriyle gölgelenmiş oldu.
@Aslan Türkoğlu gelelim fasulyenin nohutun faidelerine :2aloh1:
Bu arada ne ara el olduk lan haberim yok :38573:
İyi madem hadi öyle olsunAbi elalemden sonra virgül var, görmüyor musun? Elalem başkaları, seni özel olarak yazdım.![]()

Teşekkür ederim Ozan.Kolaylıklar dilerim Eray bizim gibi dengesiz adamlarla uğraşmak zor. Allah sabır versin![]()