- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Arda ağabey haza beyefendi bir insan mayası öyle onun niye frenlesin![]()
Değil mi ağabey
![]()
Klip ile ilgili diğer yorumları da okuduktan sonra karar vereceğim, frenlemiş miyim, frenlememiş miyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda ağabey haza beyefendi bir insan mayası öyle onun niye frenlesin![]()
Değil mi ağabey
![]()
Bence Arda ağabey klibi görünce sakince kadehi yerine koyup, bu ne sevgili ulancığım deyip, direkt analiz işine girmişBöyle baldır bacak olmaz olsun minvalinde dalmış olaya
![]()
AhahahahhaahTepki 1 : "Lanet olsun böyle baldıra "
Tepki 2 : "Puhahahahaha...Tüh şarap da yabana gitti"
Tepki 3 : "Bana operasyon yapılıyor"
Tepki 4 : "Şurdan bir Beyonce klibi açayım da soğumayayım bari"
Bence Arda ağabey klibi görünce sakince kadehi yerine koyup, bu ne sevgili ulancığım deyip, direkt analiz işine girmişBöyle baldır bacak olmaz olsun minvalinde dalmış olaya
![]()
DoğrudurNasıl bir psikolojik vakanın elinden çıkmış bu iş diye klibin 15.saniyesinde falan kafa yormaya başladım
![]()
Siz gene de çok fazla izlemeyin böyle işleri, delikanlı adamlarsınız, etkilenirsiniz falan mazallah![]()
Bütün herşeyi Erman ayarladı ağabey. Biz Ozan ile son derece masum,saf,zihinsel olarak gelişmemiş varlıklarız. Bana "banlarım" tehdidiyle mani yazdırdı. Olmaz olsun böyle operasyon.Siz gene de çok fazla izlemeyin böyle işleri, delikanlı adamlarsınız, etkilenirsiniz falan mazallah![]()
Doğru söylüyorsun ağabey şişede durduğu gibi durmuyor meret. Bak misal Antik Mehmet Efendi klibi izledikten sonra avatar değiştirmek dahil olmak üzere hayatında pek çok yeniliğe imza atmaya başladı. O derece derinden sarstı adamı![]()
Bütün herşeyi Erman ayarladı ağabey. Biz Ozan ile son derece masum,saf,zihinsel olarak gelişmemiş varlıklarız. Bana "banlarım" tehdidiyle mani yazdırdı. Olmaz olsun böyle operasyon.
Doğru söylüyorsun ağabey şişede durduğu gibi durmuyor meret. Bak misal Antik Mehmet Efendi klibi izledikten sonra avatar değiştirmek dahil olmak üzere hayatında pek çok yeniliğe imza atmaya başladı. O derece derinden sarstı adamı![]()
AhahahhahahahahahBütün herşeyi Erman ayarladı ağabey. Biz Ozan ile son derece masum,saf,zihinsel olarak gelişmemiş varlıklarız. Bana "banlarım" tehdidiyle mani yazdırdı. Olmaz olsun böyle operasyon.
Bak gördün mü? Etkilenmişsin bile![]()
Bütün herşeyi Erman ayarladı ağabey. Biz Ozan ile son derece masum,saf,zihinsel olarak gelişmemiş varlıklarız. Bana "banlarım" tehdidiyle mani yazdırdı. Olmaz olsun böyle operasyon.
3. sıvayı çekmiş kaplama yaptırtıyor antik şahaserine![]()
Erman zihin kontrolü yaptırıyor, Aselsan'a giriş yap daha sağlıklı olursun![]()
Erman zihin kontrolü yaptırıyor, Aselsan'a giriş yap daha sağlıklı olursun![]()
AhahahahahhBana dedi ki, siteye girişinizi engellerim. Sittin sene giremezsiniz siteye. Operasyon yapacağız Arda ağabeye katılmazsanız bittiniz siz falan minvalinde nasıl tehditler ama bir bilsen. Yoksa benim bu taraklarda bezim olmaz biliyorsun. Zaten klibi gördüm, bittim, intiharın eşiğinden döndüm. Ama baskı altındaydık yapacak bir şey yoktu o yüzden beni şifreci olarak kullandılar![]()
Ben olmasam bile bu klip olabilir ağabey haklısınBu Aselsan' daki intiharların arkasında da Erman ve klibi var anlaşıldı![]()
AhahahahahhSiz demediniz mi bir tane daha gönder bağımlılık yaptı diye
![]()
![]()