- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.759
- 2.868
Korn'un parçasından sonra çok değişti çokKolsuz molsuz ama yeni avatarla iyice taktik deha haline gelmiş![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korn'un parçasından sonra çok değişti çokKolsuz molsuz ama yeni avatarla iyice taktik deha haline gelmiş![]()
Kaça kadar izin aldın?![]()
Yahu bir ağabeyimiz var. Psikolojik desteğe ihtiyacı var şu sıralar. Enteresan bir klip izlemiş ve şu yorumu yazmış, kendisinin yanında olmam lazım dedim. Hümanist bir insan olduğu için ve destek rolü üstlendiğim için sıkıntı olmadı![]()
Utanmıyon mu izin almak için beni kullanmaya, iyi bari izin aldıysan 1 tek atarız, gidip doldurayım ben![]()
Ne yapayım ağabey en sevimli avatara sen sahipsin. Şimdi kalkıp Antik Mehmet Efendiyi ya da Manici Ayberk Efeyi kullansam bu adamlarla ne işin var derEşeği sağlam kazığa bağladım
![]()
Yandan Hans Von Aiberg'e mi benziyor o bana mı öyle geldi
Korn - Right Now parçasını ve klibini keşfeden adam deseydin sen deBak dikkat etti isen Erman'a hiç girmedim. Piranha besleyen adamla irtibatım kesilir yoksa![]()
Korn - Right Now parçasını ve klibini keşfeden adam deseydin sen de![]()
![]()
The man who knows everything beyefendi seni ciddi bozdu Ayberk... Hey gidi hey sen eskiden, solucan delikleriyle, zaman kavramıyla falan uğraşan bir zat-ı şahaneydin. Bu hallere düşecek adam mıydın?
Mehmet, Santa Helena alıp tadına bakabildin mi?![]()
Öyle miydim ? Erman ne biçim adamsın, gönderdiğin klip yüzünden kontrolü yitirdim herşeyi onaylatmak zorunda kalıyorum![]()
Baktım abi, Çankaya'da buldum. Gayet güzel bir şarap. Denk getirirsem stoklayacam. Hani detaylı bir mesaj atmıştın ya Santa Helena'nın XXX'ini tavsiye ederim diye birinci tavsiyen olanı denedim. Adını çıkaramadım şimdi.
AhahhahahahahahAhahahaha. He oldu. Onu da diyeyim tam olsunOcağıma incirlik üssümü dikecek birader sen
![]()
Bir kere klibi sana gönderen ben değilim OzanÖyle miydim ? Erman ne biçim adamsın, gönderdiğin klip yüzünden kontrolü yitirdim herşeyi onaylatmak zorunda kalıyorum![]()
Mehmet, Santa Helena alıp tadına bakabildin mi?![]()
@B. Arda Aycan Abi bir de unutmadan belirteyim, sen şu asgari ücret başlığında şişe başı 35 tl dedin ya hani; orada şaka mı yaptın yoksa ciddi miydin?