#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bravo lan bravoo kuzenini de severim zaten çok iyi oynamaya başladı yani yeteneklerinin farkında olarak oynadığı zaman fark yaratıyor gerçekten helali var tuhaf tuhaf işlere girmezse verim alıcaz bu arkadaştan

Girdikten sonra 10 üzerinden 10 puanlık oynadı üstüne bakarak oynamayı da öğreniyor ve geliştiriyor.
Aslanım benim girdikten sonra merkeze müthiş oynamaya başladı. İnanılmaz bir gelişim içinde seneye bambaşka olacak oyun görüşünü de acayip geliştirmiş. Verkaç yapıyor, rakibi kovalıyor, geriden gelip top kapıyor her şeyi yapıyor. Bu takım için 11 başlasan da yedekten girsen de hiç şikayet etmeden fazlasını koyarak hep mücadele ettin hakkını her zaman vereceğim.
Aslanım benim her zaman sana güvendim Kerem gibi yükselişine başladı seneye fark yaratmaya başlayacak.

Yetenek repertuarı sınırlı biri bence, o yüzden Kerem gibi seviye atlamasını zor görüyorum. Ama oyuna sonradan ne zaman girse büyük oranda takımı rahatlattı.
Kadroda bulunması gereken tarzda bir oyuncu.

ben girince kerem 9.5 gibi olacak zannettim ama hoca barış'ı orda kullanıp kerem'i yerinde tuttu. çok daha iyi olmuş çünkü kanattan oyun görüşüyle çok rahat kaçırdı kerem barış'ı.

penaltısız valencia gibi bi eleman bu, ligde oynayan türkler içinde en iyi fiziklerden biri olabilir. biraz kafasını kaldırarak oynamayı öğrenirse büyük cevher olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt