- 22 Ocak 2010
- 52.300
- 33.660
- 3.073
Bende öyle bir vücudlu birini deneyimlemek isterdim açıkçasıMaşallah heybete bak yav.
Uzun boylu olmayı çok isterdim ne kadar vücutta çalışsak omuzlar dar boy kısa![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende öyle bir vücudlu birini deneyimlemek isterdim açıkçasıMaşallah heybete bak yav.
Uzun boylu olmayı çok isterdim ne kadar vücutta çalışsak omuzlar dar boy kısa![]()
Bende öyle bir vücudlu birini deneyimlemek isterdim açıkçası

Sana hep güvendim hem inandım daha da iyi olacaksın aslanım benim.Geçmişte de dedim yine diyorum biz bu çocuğu kanat yerine 2. forvete koysak Burak Yılmaz performansı alırız en azından boş koşularla defans çizgisini bozar Icardi'ye goller attırır. Fizik yapısı bizim ülke futboluna uygun maç temposu kazansa stoperlere omuz vura vura ceza sahasına girer.
Izninizle alıntılıyorumZamanı gelecek, bugün sövenler de o günler geldiğinde hiç sövmemiş gibi övmeye başlayacaklar.
TamamAlmayın artık şu rezili oyuna.
Tamamsüper ligde oynama ihtimalini düşük görüyorum
TamamYetenek yok her maç boşa oyuna giriyor.
TamamGit 1.ligde hava at ben GS'de oynadım diye. Orada da kadroya giremezsin büyük ihtimalle.
TamamFutbolcu dediğin zeki olacak yada ekstrem bir mahareti olmalı bunda ikisi de yok. Bu daha agu bugu topçusu. Maalesef Bülent Akın vari bir transfer oldu.
Tamamizlemek istemiyorum