#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psv macinda zaten belli etmisti

Kesinlikle daha fazla süre almasi gerekiyor Ama buyuk ihtimal Kerem de oldugu gibi yavas yavas takima dahil olmaya baslayacak
Halil ve morutanın geleceğini düşünürsek keremi kesebilir bu herif çünkü o üçlüyle gol sıkıntısı çekmemiz muhtemel lakin bu herif benim bildiğim baya golcü bi herif

bence sol daha iyi bir tercihdi fakat pas rezalet ötesi
üstat atabilecek oyuncu için daha iyi olabilir fakat arada bir savunmacı vardı. inceci olmayan bir adam o topu denememeli.

sağ ayaklı oyuncu için o pası atmak bir nebze daha zor. direkt rakibe taktı topu

diagne'ye verse çaprazdan karşı karşıya bırakacaktı.

Twitter da hocaya iyi yükleniyorlar Barış Alper dururken bu çöp adamları niye oyuna alıyorsun diye.Demek herkes aynı şeyi görüyor hoca hariç .

Sola koyup yazdırmasını bekleyeceksin bu adamın.

Güzel goller atacağına eminim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tercih hatasına rağmen daha fazla oynaması taraftarıyım

bu adamın enteresan bir özelliği var. kanat olmasına rağmen pivot forvetler gibi acayip kuvvetli bir herif. topla arası bir kanada göre kötü ama savunma arkası koşuları ve kuvveti ile işe yarayabilir. özellikle de önde olduğumuz anlarda kontra için önemli silah.

Sağdan getirdiği top çok iyiydi. Zaten fizik kalitesine laf edilmez.

Ben sezon içinde daha fazla süre bulursa Kerem'den formayı kapacağına inanıyorum.

Fakat o pası vermesi lazımdı FT'den +15 dk istiyorsa onu verecek yoksa yedekte yatar.

Kolay toptu ama canı sağ olsun olacak ben ışık görüyorum.

En azından Kerem gibi savruk bir oyuncu değil ve henüz tam göremedik ama topsuz koşuları olan bir oyuncu.

Bu kritik bir özellik bizim için. O tip bir oyuncumuz hiç yok bizim.

Kumaşı o Saydan getirdi topta belli oldu.

Feghouli yerine oynamalı Moruţan gelene kadar.

Bu çocuktan çok ümitliyim.Hızlı kuvvetli bir kanat inşallah çok daha fazla forma giyer ki giyecektir eminim

O pasa mı takıldınız hahhahahaha

Oynasın da oynasn ama ilk lig maçında 10 dk girdi topu 30 mt taşıdı pas hatası yapınca auvvv

Utanmazlıkta nirvana yine.
Yav pas hatası yapacaksa bu çocuk yapsın
1 tane yapar 2 tane yapar
Akbaba diye tanımladığımız arkadaştan kat kat daha faydalı olur

Yahu herifin oynadığı şurda 3 dk psv maçı dışında bir kere bile forma yüzü görmemiş bizahmeti filan yok bu çocuğun o pası atamamk hakkıdır kel kaç kere top ezdi yav sağda ona tahammülünüz varsa buna da olsun bizahmet
Kel 10 tane top ezdi hücuma cikamadik adam 5dk oynadi hiziyla ekarte ediyor adamlari.

Oynasın da oynasn ama ilk lig maçında 10 dk girdi topu 30 mt taşıdı pas hatası yapınca auvvv

O hatayi yapmamali. Ne olursa olsun. Sut cekeblir, ama onu yapmamali. Dinc, yeni girmis, yorgun degil, skor bizde (stres orani dusuk durumda) ve cok rahat bir pozisyon. Ha bu "sil abi bir yol olmaz bundan" degil. Elestirelim mumkunse ki cok basit bir hata. Firsat bulmussun ki burada yeteneklerin devreye girecek.

Arda iyiki sakatlanmissin 5-10 dkda olsa izleyebildik sonunda. Takımda ilk defa kanat gibi kanat oynayan bı oyuncu izledik azda olsa

Emre Mor sidiklisi bu Kerem ve Barış gibi potansiyelli düzgün çocuklardan daha fazla destek gördü sayılır. Taraftarımızı anlamak güç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt