#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün en iyi maçlarından biri. Kafayı kaldırmayı da öğrenmiş. Maşallaaaah

2. yarı cok begendim

Hiç fena oynamadı böyle devam aslan

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müthiş oynadı düzenli oynasa sanki daha seviye atlayacak gibi gözüküyor böyle oynarken ligde devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

iyiydi 1-2 asisti çok rahat olurdu doğru zamanda/doğru yere verseydi pası

Keremden daha yararlı oynuyor. En azından bir düzen içinde oynuyor

Faydalı ve istekli en önemlisi de mücadeleden hiç vazgeçmiyor bu maçtada oldukça iyiydi bence.

Standart barış aslında çocuk ne çok iyi ne çok kötü.
Acayip yerinde sayıyor. Geçen seneki o çıkıştan beri inanılmaz durgun.
Bir çok eksiği göze çarpıyor. Genel kanının aksine ben kısa alanda daha başarılı buluyorum kendisini vücudunu koyarak faul alması topu koruması iyi seviyede. Boş atak oyununda hala çok ham düz bir bakışı var boğuşayım geçerim rakip ister 5 metre önünde olsun ister yanında hep aynı. Bunu aşıp topla koşmak yerine kerem gibi topu derin kullansa yada kanattan önüne aldığı topu yerden yada hafif havalandırıp ceza yayına gönderebilse müthiş bir kanat oyuncusu sahib oluruz. Durdurulma şansı da kalamaz.

Bu konuda da pas için ziyech ile birebir antrenman yaptırmak gerekiyor. Şut konusunda da zaha ne yapıyorsa yapmalı bunlar hep şans ama değerlendirebilen olduktan sonra.
Genç yerlilerin hala öğreneceği çok şeyler var.

açık alan bulunca barış;

barış.webp

Oyun zekası yeterli değil ama en azından fizikli ve oyun disiplinine sahip. Takımda keremi kesmesi gereken topçu başkasını değil

Çok inişli çıkışlı bir adam. Belirli bir standartı yok. Genel olarak beğeniyorum.

Büyük takımlarda en doğru oyun kapanan rakiplere karşı 0'a inip doğru oynamaktır böylelikle hem defans çizgisi hem kapanan takım için kaos oluşur.

Atletizmi çok üst seviye 1'e 1'de rahatlıkla rakibini ekarte edebilir aynı şekilde verkaç yaptığı basit oynadığı pozisyonlarda da koşusunu devam ettiriyor 0'a inmeyi seviyor orada topa basıp daha net oynuyor.

Açıkçası 2 kanat oyuncusunun ters ayaklı olmasındansa 1 tanesinin çizgiyi kullanabiliyor olması çeşitliliği arttırır. Barış-Kerem sağ çizgide devam etmeleri taraftarıyım aynı şekilde Kerem'de adapte olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt