Tolga Açıkgöz
Tecrübeli Üye
- 27 Kasım 2008
- 6.672
- 1.277
- 1.918
Aslan parçası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
barışın fizik gücünü deneyimlemek ister miydin?fiziğine bakmanın her an oynayacakmış gibi çalışmanın kısacası özverinin sonuçlarını alıyor barış. kondisyonu da yüksek. elinden geldiğince alakasız bir mevkide bile yaptıklarını alkıslamak lazım. abdül sol bek oynamak istemiyordu eğer istese muhtemelen hoca oraya onu monte edecekti. kaan nellson stoperini denerdik bu sekilde olsaydı. bu aradan sivrilen ben oynarım diyen barış aldı bana kalırsa formayı. maç ritmini bu sekilde de olsa kaybetmemesi devre arasından sonraki süreçte bizim için artı. sağ açıkta kullanacaktır okan ilerleyen dönemde.
Ulan her defasinda Terimi övme artik. Klopp kılıklı herifsorsanız ftnin çöplerinden
sen deneyimle karsim onu benle de paylasmabarışın fizik gücünü deneyimlemek ister miydin?
BayTete zevzeginden kurtulunmali. Katkilarindan, takim oyuncusu olmasindan dolayi tesekkur edip BAY da eski mevkisine postalanmali. BAY splbekte ancak gureserek oynayabiliyo. Akli olan rakip iki uc kisi basip topu ayagindan kolaylikla alabilir.
3 kişinin barışa bastığı maçı biz zaten kazanmış oluruz.Tete zevzeginden kurtulunmali. Katkilarindan, takim oyuncusu olmasindan dolayi tesekkur edip BAY da eski mevkisine postalanmali. BAY splbekte ancak gureserek oynayabiliyo. Akli olan rakip iki uc kisi basip topu ayagindan kolaylikla alabilir.
Kapalı savunma ile oynayan bir takıma karşı ön tarafta oynayacağı ilk maçta şimdi övüp kanat oynasın diyenler fikirlerini revize etmek zorunda kalabilirler. Barış 'inceci' bir oyuncu değil ve hiçbir zaman da olmayacak; sezon boyunca ligde birkaç, Avrupa' da birkaç seçili maçta iş yapar veya maç içinde değerli bir hamle opsiyonu olur en fazla. Aynı durum forvet pozisyonu için de geçerli; şut zamanlaması, tercihleri ve sol ayağı iyi değil. Bu yaştan sonra da temel fundamental eksikliklerini kısmen gidermesi ve tecrübesinin artması ile uçup kaçamaz; gerçekçi olmak lazım...
Hocanın önceden kendisini antrenmanlarda sağbekte denemiş olmasını çok olumlu buldum; şu anki solbek performansı da muhtemel bek kariyeri için ümit verici. Fizik-teknik özellikleri geriden yüzü dönük olarak çıkmaya çok daha müsait...
Birkaç gün önce benzer örnekler vermiş, Caner Erkin üzerinde özellikle durmuştum. Barış' ın bir hücum oyuncusu olarak tavanı 5 ise, bek oyuncusu olarak 7-8 dir. Başka ifadeyle; as futbolcusu olacağı kulüp, hücumcu olarak iyi dönemlerindeki Konyaspor- Ankaragücü filandır; bek olarak ise mesela seneye bizde Sacha' nın yerine 'as' oyuncu olarak düşünülebilir pekala. Ancak öncelikli şart kendisinin mevkiyi benimsemesi ve azimli tavrına devam etmesidir tabii ki. Limitleri, oynadıkça zaman içinde değerlendirilir: garanti çok başarılı olacağını iddia etmek de gerçekçi bir yaklaşım olmaz yani...