#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus Akgün, Berkan, Barış, Kaan Ayhan hepsine çok ciddi saygı duyuyorum Zaha ve Ziyech bir yıldız Tete bir yıldız adayı olabilir ama futbol sadece yıldız olmakla bitmiyor.

Mücadele eden herkese yıldızlardan daha çok saygı duyuyorum hem mücadele edip hem yıldız oların yeri kalbimize kazınıyor tıpkı Icardi'de olduğu gibi...

zaha ve ziyech benim yıldızım değiller. Biri palace efsanesi birisi de ajax. Haa şampiyonluk yaşarlar uefa alırlar bizde o zaman yıldızımız derim. Şu an yıldızlik bir pariltilari yok maç seçen huysuz ihtiyar gibi takılıyorlar. O kadar çok para verdik ki bunlara harbiden canım yanıyor.

Şu fizikle stoper ve ön libero dahil kale hariç her yerde oynar bu adam. Mevkisiz aslanımız. Hoca ve yönetimin sezon başında yaptığı planlama büyük patladığı için maç içinde 3-4 mevki değiştirmesi gerekiyor.

Lokmacı maçtaymış maç sonrası paylaşımlardan sadece barış alperi beğenmiş @Murat Durmaz

B7CCA46C-B8E7-4CE8-B18D-795125F80EB6.webp

Icardi nin yokluğunda bizi şampiyon yapabilecek tek oyuncu. Maç öncesinde de söyledim. Mutlaka forvet oynamalı.

Sezon başında,

Sol açık as oyuncusu Zaha alındı.
Sağ açık yedek as karışımı Tete alındı.
Sol bek as oyuncusu Angelino alındı.
Forvet alternatifin Halil alındı.

Şu an 1. Sol bekin Barış Alper,
Dünkü maçta Sol açık Zaha’nın yerine oynar ve daha verilmi olurdu. Sağ açığın Tete’nin yerine de oynar, çok daha verimli olurdu. Halil’in de yerine oynar çok daha verimli olurdu.

Yani dün sol bek alternatifi olsa Forvet, forvet alternatifi olsa sağ açık, sağ açık alternatifi olsa sol açık oynardı.

Geçen sezon 3. Hatta zaman zaman 4. Sağ açık yedeğiydi bu adam. İşin bok tarafı Barış performansıyla bu noktada gelmedi. Geçen sezondan bu sezona futbolunda müthiş iyileşme yok. İstikrarlı sadece.. Yani yerinde oynayanlar o kadar kötü ki geçen sezon Rashica, Zaniolu’nun arkasında oynayan oyuncu şu an klonlayıp 4 bölgeye koymak istiyorsun.

Bu ayıp da yönetime ve teknik heyete yeter. Yüzleri biraz olsun kızarır umarım.

Sağ bek performansını da merak ediyorum Barış Alper in fizik ve atletizm olarak Boey ile kapışır. Belki de bek oynamayı öğrenirse Boey sonrası aradığımız sağ beki kendi kadromuzdan çıkarmış oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt