#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisini rahmetli Can keşfetmişti. 1.ligi beraber izlerdik dalgasına muhabbet falan. Bir gün Keciorende bir çocuk baya size li yıkılmiyor falan diye mesaj attı ben de öyle takip etmeye başlamıştım.
😢
Allah rahmet eylesin sevdiğim bir kardeşimiz di

Sadece fizik güç değil, yeteneğinde de ilerleme oldu sanki, sanırım özgüven ile alakalı. Ama burada da esas pay kendisinin, adam çalışıyor belli ki, bu formanın kıymetini biliyor, savunmaymış kanatmış forvetmiş farketmiyor her alanda katkı vermeye hazır bekliyor, bravo.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne zaman basit oynamayı, tekniğiyle yeteneğiyle değil fiziğini kullanarak oynamaya başladı 2-3 seviye birden atladı. Bu çocuğun mentörü, antrenörü kimse helal olsun çok doğru bir gelişim süreci oldu Barış Alper için.

dar alan oyuncusu değil. dün kendini gösterebileceği bi rakip vardı

bnm fikrim hala aynı o bölgeye net bi oyuncu lazım, rashicadan sonra hala eksik orası

Sahada 10 tane olsa şampiyon oluruz öyle bir adam :)

DR -DL- AMC - WBR - WBL- AMR- AML- GF- ST

TÜRK FUTBOL TARİHİNİN EN YÖNLÜ OYUNCUSU

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabanca gibi adam. Daha da gelişecek gibi ekstra destek mi alıyor napiyor bilmiyorum at gibi top oynuyor.

Tam Atletico Madrid futbolcusu.Koy yarin sırıtırsa futbol izlemem bi daha.Menajerler,Arda falan derken onerelim Simeone’ye soyle bi 30’a falan kitleyelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt