Uğur Filizoğlu
Kırmızı Üye
- 24 Haziran 2012
- 1.654
- 183
- 883
sen neymişsin aslanım be oyuna girer girmez farkını ortaya koydu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
!!!!!!!Biraz sabır, oynayacak.
Bu performans ikinci lig topçusuna 1.5 verilir mi yeaaa diyen dangalaklara girsin.
sonradan gireni de mal etti 5-10 dakika daha olsa kırmızı yerdiRanders'in yavşak sol bekini resmen tempoyla, fizik güçle hastanelik etti. Maşallah.
Yedekten girer yine katkı verir.kerem balonu patlamıştır umarım
1-0 geride olmasaydık bu adamı oyuna almayacaktı ,devre arası yazdım ilk bu adamı oyuna alacağını,babel yerine barışla başlamalıydıZaman-ı gelince oynar diyordum adamı bitirdi terim diyordunuz siz akıllanmazsınız. Aynısını kerem için yaptınız ama sizi ipleyen yok artık futbol cahilleri.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kerem'e ölüp bitenlere ne demeli¿Bu performans ikinci lig topçusuna 1.5 verilir mi yeaaa diyen dangalaklara girsin.
Alamadıkları da bitirdi terim diyenlere girsin reisBu performans ikinci lig topçusuna 1.5 verilir mi yeaaa diyen dangalaklara girsin.
başta hüsnü, ölüyor kerem için. bir ara da yunus akgün sevdalısıydı. hep diyordum bir bok olmaz bundan diye sonunda kabul etti.Kerem'e ölüp bitenlere ne demeli¿