#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki sezon için kendi kafamda bir kadro kuruyorum, Barış Alper’i hangi mevkiye yazacağıma karar veremedim bir türlü. Sağ kanat mı sağ bek mi yoksa sol kanada mı yazayım bilmiyorum. İlk 11 düzeyinde bu mevkilere çok çok iyi adamlar alınmazsa bu mevkilerin herhangi birinde oynayabilir yedek olarak da bu 3 mevkiye ek olarak sol bek ve forveti yedekleyebiliyor

Çok değişik bir adam...

Önümüzdeki sezon için kendi kafamda bir kadro kuruyorum, Barış Alper’i hangi mevkiye yazacağıma karar veremedim bir türlü. Sağ kanat mı sağ bek mi yoksa sol kanada mı yazayım bilmiyorum. İlk 11 düzeyinde bu mevkilere çok çok iyi adamlar alınmazsa bu mevkilerin herhangi birinde oynayabilir yedek olarak da bu 3 mevkiye ek olarak sol bek ve forveti yedekleyebiliyor

Çok değişik bir adam...
Orta sahada kanat öncelik sağ bence

Muhtemelen Zaniolo’nun bonservisi alınmayacak Aston Villa tarafından. Bir merak ettiğim de acaba Zaniolo ve Barış Alper gibi 2 tane fiziksel anomalisi olan futbolcumuz olduğunda neler olacak

Günümüz futbolunda artık Zaniolo, Boey ve Barış Alper gibi fiziksel anomalisi olan fizik kalitesiyle/atletizmiyle fark yaratan oyuncuların dönemi. Elimizdeki oyuncular içinde en yüksek piyasayı yapacak oyuncular da Boey den sonra Zaniolo ve Barış Alper sanırım

Ezmedigi savunma oyuncusu kalmadı herhalde

Şu adamı beke yazmak ban sebebi olmalı.Rakip taraftar da çok istiyordur bu adam bekte oynasın, Icardi stoperde oynasın, torreira kaleye geçsin falan diye.

1000066271.webp

Sezon sonu 20 Milyona satarız gibi duruyor. Müthiş bişey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt