#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mistik ama bir o kadar muazzam çar

Burada pas istemiyor gol oldu top çizgiyi geçti itirazı yapıyor. Kadraja yansımamış ama Merih'in çevresindeki diğer topçular da yaptı aynısını ki sanırım tamamı çizgiyi geçmemişti

oğuz aydın 7 falan konşuyoruz

bzi almışız BAY 'ı 2 milyona.

Haydi son dakikalarda kacirdi gole birsey demem artik iyice yorulmustu ama ondan önce kesinlikle pas atmasi gerekirkene sut cekmesi biraz bencilik oldu.

oğuz aydın 7 falan konşuyoruz

bzi almışız BAY 'ı 2 milyona.
Böyle bir mantık yok

Barış, Boey ve Torreira çok iyi transferler ama hep bu maliyete denk getiremezsin

Kaldı ki Barış bir sezon hatta yarım sezonluk Keçiörengücü performansıyla alınmıştı

Oğuz daha iyisini Süper Lig seviyesinde yaptı ha Barış'tan 3 yaş büyükken yaptı orası ayrı

Hayatım boyunca böyle fiziksel üstünlüğü olan başka bir Türk oyuncu görmedim ben.

World class seviyede bu konuda cidden.

Böyle bir mantık yok

Barış, Boey ve Torreira çok iyi transferler ama hep bu maliyete denk getiremezsin

Kaldı ki Barış bir sezon hatta yarım sezonluk Keçiörengücü performansıyla alınmıştı

Oğuz daha iyisini Süper Lig seviyesinde yaptı ha Barış'tan 3 yaş büyükken yaptı orası ayrı
ya tabii bi tanesi alt lig diğeri süperligde ...

7 de değil hani

max 4 e bitmesi lazım o işin.

bide galiba BAY'da keçiörene satıştan pay olayı var %20 mi nymiş - ilk geldiğindeki KAP ı aradım bulamadım- konu başına bakacağım.

bu forumda torrent savunuldu
yorumun nedir
çöpe atılan para ...
FT'nin ayrılışındaki tarafarın ikiye bölünmesinden kaynaklı antipati(Belmasın beceriksizliği ve rezilliğiydi o işler) ile torrent "bi bakalım" ile başlandı sonra zaten herkes sövdü.

Böyle bir mantık yok

birde EU bazından değil TL bazıyla baktığında işe daha komik uçurum çıkıyor. ama trasnferin dili EU tabi.

burda bi sıkıntı var ya

takım ortalaması 11.09 olup - en çok koşan nasıl 11.09 dana aşğıda koşmuş olabilir? (turnuvadaki ortalaması isede garip istatistik paylaşmak için)
Dün forumdan bir renktaşımız paylaşmıştı görseli.

Çıkan oyunculardan 7, giren oyunculardan 5 koşan falan olmuş olabilir

gelmiş geçmiş en güçlü en yılmaz MT oyuncusu diyebilir miyiz

Final hareketlerini geliştirirse, bu sene de UCL oynayacağı için çok rahat +50 milyon euro bonservis görür. Müthiş bir oyuncu.
20240703_140354.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlahi bir futbolcu yine söylüyorum 50 milyon eurodan bir kuruş aşşa satan yargılanmalıdır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt