#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
penaltıdan önce pası verdi. ters ayakla iyi pas attı.
kaçırdığı golde vuruş çok kötüydü. orada kalecinin üstüne ya da uzak direğe vurup kaçırsa anlaşılır da o attığı yere nasıl vurdu anlamadım.

bugün verimsiz top oynadı genel olarak.
takımda topla gidebilen tek adam kendisi. ama müthiş bilekleri olan bir oyuncu değil. fizikselliğine cevap gelince düşebiliyor oyundan. bu gibi durumlara karşı elimizde bir tane daha kanat olmalı.

Çok iyiydi aslanım benim nereye koyduysan hık mık etmedi aynı topunu oynadı

kendine gel burdan konyaya kadar.

penaltıdan önce pası verdi. ters ayakla iyi pas attı.
kaçırdığı golde vuruş çok kötüydü. orada kalecinin üstüne ya da uzak direğe vurup kaçırsa anlaşılır da o attığı yere nasıl vurdu anlamadım.

bugün verimsiz top oynadı genel olarak.
takımda topla gidebilen tek adam kendisi. ama müthiş bilekleri olan bir oyuncu değil. fizikselliğine cevap gelince düşebiliyor oyundan. bu gibi durumlara karşı elimizde bir tane daha kanat olmalı.
Onyekuru çekerdim her zaman tehlikeli bir silahti

Yorgunluk mu havaya girmesi mi bilmiyom ama takım bu kadar kadayıf durumdayken Barış'a takamam

Zekasından bahsetmezdim tavırlarını kastettim

Onun kadar oyun zekası yok ama Barış o azman haliyle tam bizim ligin topçusu her türlü takımda forma bulacaktır yeter ki mabadını kaldırmasın
Evet fizigi geri gitmiş ama

gecen seneki gibi güreşip herkesi gecerim sanıyor

toparlarsa fark yaratır

ama şu haliyle ziyech yerine sagda oynamalı

Bir adam düşünün her maç 3 farklı pozisyonda oynuyor. İstisnasiz her maç. Ne mental inden ne havalanmasindan bahsediyorsunuz arkadaşım. Elinden geleni yapıyor. Biraz yorgun görünüyor bunu atlatmasi lazım ilerleyen haftalarda.

sağ bekte oynaması lazım hücum için kısır bir topçu.

sağ bekte oynaması lazım hücum için kısır bir topçu.
savunması daha kötü. sağ bekte sağ bek oynasın, barış sağ önde daha etkili. ha bugünkü gibi geri düşersek hamle olarak olabilir ki orda bile ileri dengesiz çıkıp yerini boşalttığı için kaç pozisyonda eksik yakalattı

savunması daha kötü. sağ bekte sağ bek oynasın, barış sağ önde daha etkili. ha bugünkü gibi geri düşersek hamle olarak olabilir ki orda bile ileri dengesiz çıkıp yerini boşalttığı için kaç pozisyonda eksik yakalattı
dostum sağ bek yok ben oraya dinamo adam koyarım geri vites R dübük ya da kaan yerine.

dostum sağ bek yok ben oraya dinamo adam koyarım geri vites R dübük ya da kaan yerine.
dübük savunma yapıyo yav en azından, kaan da futbol aklıyla iyi kötü idare ediyo. devşirme olanı bile aratır. maça köhn yerine berkan, dubua yerine barış'la başlarsan hakikaten büyük sıkıntı yaşarsın. geçen sene 1-2 kere kötü tecrübemiz olmuştu hatta galiba berkan'la. barış enteresan oyuncu sol bek ve sağ kanat performansı sağ bek ve sol kanattan daha iyi. jelert gelince zaten tartışmasız olur da o gelene kadar da barış'ı hücumda, dubua'yı arkasında kullanmayı tercih ederim ben. barış tek başına tempoda 2 kişilik oynatır zaten orda.

dübük savunma yapıyo yav en azından, kaan da futbol aklıyla iyi kötü idare ediyo. devşirme olanı bile aratır. maça köhn yerine berkan, dubua yerine barış'la başlarsan hakikaten büyük sıkıntı yaşarsın. geçen sene 1-2 kere kötü tecrübemiz olmuştu hatta galiba berkan'la. barış enteresan oyuncu sol bek ve sağ kanat performansı sağ bek ve sol kanattan daha iyi. jelert gelince zaten tartışmasız olur da o gelene kadar da barış'ı hücumda, dubua'yı arkasında kullanmayı tercih ederim ben. barış tek başına tempoda 2 kişilik oynatır zaten orda.
okan buruk sen misin hocam

Çok maç yaptığı için turnuva sonrası dinlenmek için yattı muhtemelen. Fiziken toparlayıp özgüvenini de biraz kazanınca toparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt