#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 gün içinde elimizden uçarak mal gibi kalacağımız oyuncu. Biraz zaman geçince de yenileniyoruz tabelası asılır, cenk denen herif yeni yapılanann takım var kadro değiştiriyoruz diye okanla kafa kafaya verip bahane sıralarlar.

Barış abicim kendine gel sahteden pres yapar gibi yapamaya başladın jelert rakip kanadını karşısına almış sen havuz başına havlusunu almaya giden jönler gibi gıy gıy gidiyorsun

Acilen kendine gel!!

sağ kanattan başka bişey oynamamalı. dün rakibin en iyi 2-3 oyuncusundan birine karşı oynamasına rağmen hatırladığım 2 iyi fırsat yarattı, kötü tercihlerle hiç etti. bekine kart aldırdı, biraz daha az alman bi hırt olsa oyundan da attırırdı. sarılık faulünde atılmadığı için hocası da sol bekinii hemen oyundan aldı zaten.

sağ bekte anca çok önde oynar ve rakibi yarı sahaya kapatırsan iş görür. 10 dakika filan oynadı heralde bekte 1 kere adamını fecaat kaçırdı, diğerinde de sadece atletizmiyle yetişip hatasını kapattı. davinson istikrarlı oynarsa belki sol bek alternatifi olabilir, sağ bek hiç uymuyor. ama mümkün mertebe diğer kanatta kerem-zaha oynuyorsa barış sağ kanat başlamalı. en iyi zamanında değil ama gene fark yaratıyor, transfer olmayıp biraz kafayı da oyuna verirse sağda çok daha faydalı olacaktır.

Barış Alper beni şey konusunda çok arada bırakıyor acaba sağ tarafta mı oynaması gerekiyor yoksa sol mu diye

Sağ tarafa geçince oyun içindeki etkinliği çok artıyor orada rakip sol beki karşısına alıp eziyor her seferinde geniş alanda farkını koyuyor ama sıkıntı şu Barış Alper tipinde ters ayağıyla değil de düz ayağıyla kanatta oynayan bir oyuncudan ne bekleriz çizgiyi bulunca ceza sahasına o öldürücü topu atabilmesi yani asist beklentisine giriyoruz ama bakıyorum Barış Alper sağda oynarken bile yakadığı asist beklentisi gol beklentisinin altında kalıyor

Çünkü Barış çok kusursuz ceza sahasına o topları gönderebilecek bir oyuncu değil. Kendisine bu özelliği katabilirse kusursuz bir sağ kanat/bek olur üçlü oynayan herhangi bir takımda o mevkinin en önemli 10 oyuncusundan biri olabilir Avrupada

Ama bizde oynadığı sürece sanki daha çok forvet özelliğinden gole yakın oluşundan faydalanıp solda oynatmak da fena olmaz gibi geliyor. Çünkü bu bahsettiğim olayı biraz teknik ekibin Barış Alper e kazandırması gereken bir şey. Barış kendi üzerine düşeni çok iyi yaptı herhangi bir yerli oyuncunun geliştiremeyeceği kadar fizik/atletizm seviyesini yukarı taşıdı topla birlikte rakibi sırtına alıp basıp gitmesi açık alanda driblig becerisini filan kazandı ama o bahsettiğim vizyonu Barış Alper e biz kazandıramayız gibi geliyor...

Cok iyi marke ettiler dun, ona ragmen bir iki guzel kacti arkaya. Ama birebirde rakip o kadar yapisti ki, Baris kontrolunu kaybedip caresizlikten adami itti..

Daha cok yolu var Baris'in..

sezon başından beri hallerini hiç beğenmiyorum.

sakın ben oldum havasına girme, aynı hızla tepe taklak düşersin.

kafamızı kaldıralım. paslı oynayalım. pozitif olup, hırs ve mücadeleyi bırakmayalım.

evet.
YB'ın ağzına s.çacakmış :d
1724665055622.webp

Kendisinin yerinde olsam ilk 11 oynayacağım 1 takıma transfer olurdum.Milli Takımla kanat ve forvette kendini kanıtlamış 1 oyuncu Okan'ın keyfine göre genelde yedek başlıyo ya da sağ bekte falan filan oynatılıyo.Her zaman oralarda oynatılmaz böyle 1 oyuncu.Sağ bekin cezalıdır tamam ama bu olay şımarıklığa giriyo hoca tarafından..

Kardeş madem sen sağ bek olacaktın o 10 milyonu taksit halinde senin maaşına katsaydık da sezona bek olarak hazırlanıp kendini artık bek olarak evireydin.
Bizde gidip yabancı hakkını yedek bek oyuncusuna harcamasaydık

sag bekte hucumdan daha iyi oynuyor

neden kendı cancelomuzu yaratmalayalım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt