#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11in en zayıf halkası. Bu performansı Sallai’nin gerisinde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha önce de dediğim gibi yapamadıkları şeyler yapabildijlerinden çok fazla. Pası kötü, top kontrolü kötü, dengesiz hareketleri çok, karar vermede ortalama. Oyun şekli benim anlayışıma göre ters maalesef. O yaptırdığı penaltı çok büyük amatörlük zaten. Şutlarını çok geliştirdi ama biraz Sallai oynasın derim.

1729711297903.webp

Geçen haftalara göre bir tık daha iyiydi ama eski BAY'a göre ciddi düşüş var. Penaltı poz. da cidden çok kötüydü.

Pompaya ara vermelisin kardeşim.

Baris tam bir kanat forvet oyuncusu, baska mevkilerde oynamak zorunda kalıyor ve oyun özellikleri bu mevkilere uygun olmadıgı icin basarili olamıyor. Mbappe yada Vini'yide 4 4 2 yada 3 5 2 sisteminde kanat oyuncusu olarak kullanırsan, onlarda basarili olamaz.
Çift forvetle oynamak zorunda oldugumuz icin Baris'i bu sene çok fazla eleştirmemeliyiz.

sezon başından beri hep kapanan takımlara oynadık, bide tottenham maçlarında görmek lazım

Penaltıda suç bulmadım, şanssızlık yaşadı da bu sezon rakipleri takip etmeyi bırakıp pozisyon devamında golü yememiz sık yaşanmaya başladı.

En büyük defosu savunma malesef. Sağ bek mevkisine geldiğinde savruk yapısı sebebiyle hep kötü işlere imza atıyor. Penaltı da savruk hareket sonucu oluştu

abi adam fiziksel olarak bitmis durumda milli takim cok yipratti adami .. dinlenmeden devam ediyor lokomatif gibi .. bu kadar dusus olur yani sonucta bu cocuk atom reaktoru ile calismiyor :)

Son 4 5 aydır bir tane huyu var bak bu huyun aynısı bir de manuda ki bruno fernandes'te var bir pozisyonda mesala hata yaptı diyelim olumlu sonuçlanmadı hemen ağzıyla pofff çekip yüzünü gözünü asmaya başlıyor ve o ifade dakikalarca gitmiyor yüzünden. Bildiginiz oyunu falan salıyor yani ani bir motive ile başlıyor ilk hatasında ağlak bir yüz ifadesine bürünüyor bunu sizde farkettiniz mi? Aşırı kırılgan birisi

Son 4 5 aydır bir tane huyu var bak bu huyun aynısı bir de manuda ki bruno fernandes'te var bir pozisyonda mesala hata yaptı diyelim olumlu sonuçlanmadı hemen ağzıyla pofff çekip yüzünü gözünü asmaya başlıyor ve o ifade dakikalarca gitmiyor yüzünden. Bildiginiz oyunu falan salıyor yani ani bir motive ile başlıyor ilk hatasında ağlak bir yüz ifadesine bürünüyor bunu sizde farkettiniz mi? Aşırı kırılgan birisi
aynisi burak yilmaz da da vardi

Ben beğeniyorum ama son zamanlarda dışarıya verdiği negatif enerjiyi değiştirmesi lazım çok el kol of pof yapmaya başladı bu iyi bir şey değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Golu cok guzeldi. Adam bek/kanat bek degil, ben elestirileri yanlis buluyorum o yuzden

Ha gene 1-2 posyonda aptallik yapti ve kizdim. Ama bu adam degerlendirilecekse ofansiyla degerlendirilecek, defansiyla degil

Golu cok guzeldi. Adam bek/kanat bek degil, ben elestirileri yanlis buluyorum o yuzden

Ha gene 1-2 posyonda aptallik yapti ve kizdim. Ama bu adam degerlendirilecekse ofansiyla degerlendirilecek, defansiyla degil

Barış ben kanat forvet oyuncusuyum modunda giderse kariyeri hiçbir zaman sıçrama yapamaz. Çünkü bu konuda yeterli değil.

Tıpkı Ferdi misali komple bir çizgi oyuncusu olabilmek kendisini ayrıcalıklı hale getirip yolunun mesela büyük bir PL takımına düşmesini sağlayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt