#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ısınamıyorum bu arkadaşa. İlk yarı bir top geldi açık alan , orda da olmadı. Onu da yapamayacaksan sahada olmanın anlamı yok. Ayakta kalmaksa mesele Oğulcan bu arkadaştan daha etkili takım oyununda ve ceza sahasında.

Kerem’e de açık alanda top geldi o farkını ortaya koydu. Bu tarzda ilerlerse en fazla Amrabat olur

Allah acil şifalar versin inşallah eli de bir an önce düzelir ve beni utandırır

Kerem’i ilk 11 kullanip her mac 100 top kaybi sifir takim oyunu katkisi ile tolere etmektense bu cocuga yatirim yapardim. Kerem’den con daha dengeli, savunmaya yardim ediyo ve takim oyununa katki onceligi. Yetenek olarakta, fazlasiyla var iyi islenirse. Haftalardir oynamayan bir genc icin iyi mac cikardi. Kerem’i boyle 75ten sonra kullanmak en iyi gibi gorunuyo.

Maç eksiği var en önemlisi elinin korkusundan rahat oynuyamadığı maçta böyle bir performans helal olsun aslanıma

Yine gereksiz postlar dolmuş başlığa bismillah yaw bir soluklanin hele ..

Hızlanması bu kadar iyi bir Türk oyuncu pek görmedim.

Kötü futbolcu değil ama çok millet çok şişirdi bunu ilk maçlarından sonra. Doğal olarak da beklentiler artıyor böyle bir durumda.

Biraz sakin yaklaşmakta fayda var.

Potansiyeli var. Elinin durumu, tecrübesizlik ve maç eksikliği belli. Zaman geçtikçe daha iyi olacaktır. Bu adamın alt ligden geldiğini unutmamak lazım zamana ihtiyacı var ama gerek hızlanması gerekse fiziğiyle fark yaratabileceğinide gösterdi 1-2 pozisyonda. Kendi oyuncularımızı, gençlerimizi hemen boklamayı çok seviyoruz ama sabır gerekir.

Ümit milli takımın en iyi oyuncusu. Yatırım yaptığımız potansiyeli yüksek bir oyuncu. Yavaş yavaş performansı artacak.

Topla hizlanmasi çok iyi bizde bunu becerebilen pek yok

Kerem ve Baris cok potansiyelli gencler ozellikle Kerem gecen sene yaptiklariyla bu sene Avrupada yaptiklariyla cok goze batiyor.Bizim taraftara baksan ikisindeden bi halt olmaz.Rabiplerimizde boyle potansiyelli gencler yok.Bazen taraftar cok bos yapiyor.Yerli futbolcuya karsi hep bi on yargi var

Kerem ve Baris cok potansiyelli gencler ozellikle Kerem gecen sene yaptiklariyla bu sene Avrupada yaptiklariyla cok goze batiyor.Bizim taraftara baksan ikisindeden bi halt olmaz.Rabiplerimizde boyle potansiyelli gencler yok.Bazen taraftar cok bos yapiyor.Yerli futbolcuya karsi hep bi on yargi var
Buna biraz yabancı sınırı diye diye ağlayan gevşekler neden oldu knk

Sonradan gire gire ısındırılması gereken oyuncu. Top kontrolleri çok kötü bunun üstüne çalışmalı. Çok eksiği var.

En ideal antremanları da yapsan, maç temposuna ancak maç oynayarak ulaşırsın. Sakatlığının verdiği ürkekliği hesaba katmasak bile bu böyledir...

Ha, çok 'inceci' olmadığını bilmeyen yok; gayretiyle ve temposuyla faydalı olabilecek bir futbolcu, ayrıca can alıcı noktalarda çevre kontrolünün de epey iyi olduğunu geçen yıl izlediğim maçlarından biliyorum. Öyle kafayı topa gömüp burnunun doğrusuna yardırmaya çalışanlardan değil yani. Galatasaray seviyesinin adamı olup olmadığını, yahut banko mu rotasyon oyuncusu mu olabileceğini zaman gösterecek, kolay değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt