#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslan gibi futbolcu kanadin neresine koyarsan koy rahatlikla oynuyor bek olmus kanat olmus baris icin hic farketmiyor. Masallah aslanim benim.Insallah sende kerem gibi kiymetinin dah iyi bilinecegi bir yere gidersin.

Dün 1 gol 1 asist yapiyodu kötüyken bile

Kötü oynaması değil sıkıntı ben oldum havaları çok kritik anda risk alıp garanti ve basit oynamaması...

Acaba osimhen yanında mı oynatsak. Fizik gücüyle dağıtır orayı

Sağ bek sol bek sol kanat sağ kanat yardıra yardıra oynuyor ulan zaten biraz daha yetenekli olsa burda bu çocuğun ne işi var adam olayı yerli canceloya bağlamış ama her yaptığının mükemmel olmasını istiyorlar var mı lan öyle bir dünya

24 yaşında bir türk genci hiç mi motivasyonu düşmeyecek hiç mi biraz şımarmayacak hiç mi kötü oynayacağı gün olmayacak

Sırf gol atsın da accık morali yerine gelsin diye 90 dakika yutkunup sabredilenlerin yarısı kadar şu çocukların emeğine sahip çıkamıyorlar yazık çok üzücü bu toplum adına

15-20 arası teklif geldiği an elimizden çıkarmamız gereken bir futbolcu. Bu saaten sonra oyun görüşü vs gelişmez, gelişse şimdiye çoktan gelişirdi. Bu arkadaştan da hayatta bek olmaz. bir kere rakip nasıl karşılanır onu bilmiyor, rakibe dan dun dalıyor. bek oyuncusu rakibini taça doğru iter veya alan vermez, doğru anda da mudahale eder.

O son pozisyonda pas vermeyip şut çekti ya orada onu Barış dışında kimse yapmazdı bence bizde. Çünku Barış'ın karar verme kabiliyeti düşük. Biraz da olduğundan fazlası sanıyor kendini, şımardığını düşünüyorum.

Barışın sorunu şuan kalitesi değil geçen seneye göre biraz daha bireysel oynamaya başladı.

Bir kez daha söylüyorum. 15'i gördüğümüz an elden çıkarmamız gerekiyor. mücadelesi müthiş ama oyun zekası afrika'lı oyuncularla aynı seviyede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt